Kızlar Benim Bir Derdim Var Fikirlerinize İhtiyacım Var

4.evre kolon kanseri esim vardı. Ayrılmak istedigini soylediginde inanmadım, oyle asıktı ki bana sanırsınız ben leyla o mecnun.
Ölücem ben, ayrılalım hayatını kur, seni de mahvetmicem diyordu.
E tabi ciddiye dahi almadım.

Sonra adam kactı gitti.
Meger gercekten ayrılmak istiyormus.

Gercekle yuzlesmek kolay degildir. Kendinizi kandırıyorsunuz. Bilin istedim.

BEn de anlatabildiysem hakkınızda hayırlısı olsun.

Yani ne bileyim çok acı çekmişsinizdir kesin ama şu maviyle işaretlediğim yeri okuyunca gülmekten alamadım kendimi.

Çok oldu mu olay olalı, topralandınız mı? Bir de öldü mü eşiniz ya da boşandınız mı?

Ben bu durumda çok çift tanıdım ve birlikte üstesinden geldiler bence hata yapmış kaçarak.

Sen bu işten zararlı çıkacaksın katdeş.

Adam bir şey hissetmiyorum demiş siz de duygu sömürüsü yapıp yapışmışsınız.

Onun da işine geliyor, orda yalnız , canı sıkılıyor, vakit geçirmelik sizinle oyalanıyor bence o kadar.

Cidden hoşlandığı biri karşısına çıkınca sizi yedekte tutmayı bırakınca siz yanacaksınız gibime geliyor.
Sen bu işten zararlı çıkacaksın katdeş.

Adam bir şey hissetmiyorum demiş siz de duygu sömürüsü yapıp yapışmışsınız.

Onun da işine geliyor, orda yalnız , canı sıkılıyor, vakit geçirmelik sizinle oyalanıyor bence o kadar.

Cidden hoşlandığı biri karşısına çıkınca sizi yedekte tutmayı bırakınca siz yanacaksınız gibime geliyor.
Ben anlamadım nasıl bu kadar rahat yorum yapabiliyorsunuz. Olmayan şeyi insanın aklına sokarsınız. Dediginiz gibi birşey söz konusu dahi olamaz. Yapışmışsın gibi laubali bir cümle kuruyorsunuz birde. Rica ederim farklı konularada boyle cümleler kuracaksanız yorum yapmayın. Abisi kardeşleri teyzesi tüm aile büyükleri dahil herkesle tanıştım. Bu olaylar olmasaydı eğer bu ayın 20sinde izne çıkacak ailesiyle görüşmeye gidecektik. Lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın

Kızlar merhaba, benim sizden fikir almam lazim çevremde konuşabileceğim kimsem yok. Benim 1yıl 2aylık bir ilişkim var. Sevgilim Uzman Çavuş. Aynı işyerinde tanıştık, 1ay sonra Ankaraya Daha sonrada urfaya gitti. Birkaçkez izne geldi. Şuan 5aydır gormedim. Bu terör olayları onu çok etkiledi, şuan bir ilişki yürütmek istemiyorum sana karşı bisey hissetmiyorum diyip ayrilmak istiyor. 1aydir günaydın iyi geceler şeklinde konuşuyoruz. Biz 1aylik bir iliskiyi buralara getirdik. Çok seviyorum, ilk sevgilim, ilk sarilip öptüğüm, birlikte olduğum adam. Onunda sevgisinden şüphem yok fakat, izne gelememesi ve bu olaylar yüzünden morali çok bozuk. Destek olmaya calisiyorum üstüne gitmiyorum fakat, yine ayni yine ayrilmak istedigini soyluyor. Ben ne yapayim bir fikir verin? Ayrilma gibi birşey benim icin söz konusu olamaz. Dusuncelerinize ihtiyacim var
Normalde benim bildiğim özel hayat insanı hayata bağlar. Bir aşkın, sevginin varlığını bilmek sorunsuz bir ilişkide insanın pozitif etkiler ki askerlik gibi mesleklerde bu daha ön plandadır. Ancak öylesine olunan ilişkilerde bu ayrılık noktasına getirebilir. Sen seni sevdiğinden şüphe duymuyorsun ama bence o gerçekten seni sevmiyor.

Ayrilik soz konusu olamaz demissin bu sana bagli degil ki adam tum anlayisina konusmana ragmen hayir istemiyorum diyosa mecbur olacak ayrilik zorla tutcak degilsinya oyle bi demissin ki adam mecbur gibi

Ben anlamadım nasıl bu kadar rahat yorum yapabiliyorsunuz. Olmayan şeyi insanın aklına sokarsınız. Dediginiz gibi birşey söz konusu dahi olamaz. Yapışmışsın gibi laubali bir cümle kuruyorsunuz birde. Rica ederim farklı konularada boyle cümleler kuracaksanız yorum yapmayın. Abisi kardeşleri teyzesi tüm aile büyükleri dahil herkesle tanıştım. Bu olaylar olmasaydı eğer bu ayın 20sinde izne çıkacak ailesiyle görüşmeye gidecektik. Lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın

Hanımefendi her şey güllük gülistanlık olsaydı zaten bu konuyu açmazdınız. Mutlu mesut geçinirdiniz.

Fikir sormuşsunuz beğenin beğenmeyin fikrim bu. Yazdığım gibi davranan ordu mensubu çok gördüm çünkü. Orda yalnız kalmak çok zor, doğru karar olsun yanlış karar olsun ellerinde kim varsa ona tutunuyorlar. İçinde bulundukları güç koşullar ortadan kalkınca da tutundukları kişilerin işlevleri de ortadan kalkıyor. Sağlıklı düşünecekleri normal şartlara gelince kararlarını gözden geçiniyorlar.

Adam ayrılalım dediyse normal olan ayrılıp gitmektir, ayrılmayalım diye ayak diremek , aramak sormak bence yapışmak.

Akrabam polis bir adam şark görevine gitmeden önce orda yalnız kalmamak için evlendi. Kendi böyle demişti. 6 ay sonra boşandı. Yani şark görevi farklı bir psikoloji insana her şeyi yaptırıyor.

Umarım ben haksızımdır, siz haklısınızdır. Yoksa buraya açtığınız 2. konu çok emek verdim niye böyle oldu olacak. Ordu mensubu erkek + şark görevi riskli bir kombinasyon, orda kişiliği, fikirleri , psikolojisi değişiyor. Bolca karar değiştirme, ruh halinde dalgalanma derken siz her şartta yıpranacaksınız. Peygamber sabrıyla gitseniz bile sonuç pekala benim dediğim gibi de olabilir, bunca yatırım yapmadan bir de benim gördüğümü görün istedim.

Yani ne bileyim çok acı çekmişsinizdir kesin ama şu maviyle işaretlediğim yeri okuyunca gülmekten alamadım kendimi.

Çok oldu mu olay olalı, topralandınız mı? Bir de öldü mü eşiniz ya da boşandınız mı?

Ben bu durumda çok çift tanıdım ve birlikte üstesinden geldiler bence hata yapmış kaçarak.

3.5 sene oldu. Saglıgım bozuldu, her gun yeni bir rahatsızlıkla ugrasıyorum. Alıstım ama artık. Sen karar ver toparlayabildim mi :)

Bosandım..O donem durumu zaten kotuydu.. Muhtemelen vefat etmistir, etmediyse de ic acıcı degildir durumu.

Back
X