Kızlar benim gibi gebelikte kepek sorunu olan varmı

Gnk_25

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
253
224
103
Kızlar gebe olmadan önce böyle bir sorunum yoktu. Şimdi kepek ilacı felan da kullanamıyorum. 35 hftlk gebeym. Bi öneriniz varmı çok rahatsız ediyor ya

Kızlar yokmu böyle birşey yaşayan (

Cnm ben ne kullandıysam fayda etmedi 11 ay yok bir ay bir kepekleniyor saçım aklın hayalin almaz limonu sıkıyorum içine çok az su koyup saç diplerime masaj yapıyorum. Hatta biraz yakıyor ama çok değil yapabilirsen yap kepeğe anında faydası oluyor 8 haftalık hamileyim 3 hafta önce bu sıkıntıdan dolayı yaptım. İnan çok kötü bir durum kafamı kaşırken kanatırım dye korkuyordum

Ay canım allah razı olsun bide kabuk tutmuşmçok sıkıntı yaa. Kepek ilacı var gebeler kullanamaz yazıyor bu yöntem işe yarıyor sa yapaym

Bende de aynı durum mevcut ve kafamı kanatır derecede kaşıyorum. Gece uykuda bile dayanamıyorum. Limonu denicem mutlaka. İnşallah faydasını görürüm

Deneyin kızlar ben çok faydasını görüyorum haftada 2 gün yapın gecince bırakın. Dediğin gibi canım uykuda bile deli gibi kaşıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…