Kizlar benim gordugumu sizlerde goruyomusunuz lutfen bakarmisiniz 2 cizgi cok silik

Vallah benimki biraz karisik :) halen bekliyorum regl olmadim gogus hassisiyetim devam ediyor test yapmadim elim gitmedi yine negativ olacak diye varsada cikar zaten dedim bekleyelim sabirla bekliyorum bakalim :) cok sevindim sizin adiniza rabbim ins emeklerini bosa cikartmaz ins en kisa zamanda guzel haberini burdan yazarsin canim kardesim Allah gonlune gore versin dikkat et kendine
Şimdi girebildim foruma taşınma sürecindeydim Allah gönlüne göre versin inşaAllah olur sağlıcakla🤲🏻❤️ Yazarım umarım güzel olur cok teşekkür ederim 😍 sende güzel haberi al kucağını doldursun Rabbim

Merhaba ben daha yeni başladım şuan vitaminler kullanıyorum ve adetimin 2. Günü tedaviye baslauacak inşaAllah ☺️ Sen yapmadın mı test inşaAllah vardır Rabbimin izniyle 🤲🏻💞
Canım sizinde mi tüp Bebek tedavisi görüyorsunuz. Hangi hastane ogrenebilirmiyim kardesim

Şimdi girebildim foruma taşınma sürecindeydim Allah gönlüne göre versin inşaAllah olur sağlıcakla🤲🏻❤️ Yazarım umarım güzel olur cok teşekkür ederim 😍 sende güzel haberi al kucağını doldursun Rabbim
Bende taşımıyorum ya bu tedeavi + ev taşınma nasıl olacak inan hiç bilmiyorum

Merhaba,
Benim reglime dört gün kala kahve rengi lekelenmelerim başladı, iki gün kala aşırı geldi pedim doldu. Bugün çok çok az. Gebelik testimde çok çok silik bir çizgi çıktı ama gün içinde yaptım sabah değil. Yarın regl olmam gerek ama sabırsızlanıyorum çünkü gebeyim ve acaba düşük mü gerçekleşiyor diye korkuyorum, belki çözümü vardır vitamin vs erken davranmak istiyorum...
Bu arada 4 gün kala akıntının başladığı gün aşırı sancilanma oldu hareket edince karnıma kramplar girdi ama sadece hareket esnasında.
Help please 🙏🏻😍

Merhaba,
Benim reglime dört gün kala kahve rengi lekelenmelerim başladı, iki gün kala aşırı geldi pedim doldu. Bugün çok çok az. Gebelik testimde çok çok silik bir çizgi çıktı ama gün içinde yaptım sabah değil. Yarın regl olmam gerek ama sabırsızlanıyorum çünkü gebeyim ve acaba düşük mü gerçekleşiyor diye korkuyorum, belki çözümü vardır vitamin vs erken davranmak istiyorum...
Bu arada 4 gün kala akıntının başladığı gün aşırı sancilanma oldu hareket edince karnıma kramplar girdi ama sadece hareket esnasında.
Help please 🙏🏻😍
Kan testi verebilirsiniz daha emin olursunuz 👍

Back
X