Kızlar benim...

Crescent-hll

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
217
71
18
44
Kızlar benim adetten önce hep sivilce çıkar belki delirdin mi diceksiniz ama yine sivilcem çıktı adet bir hafta var yani hamile değil miyim ben yine

Kızlar benim adetten önce hep sivilce çıkar belki delirdin mi diceksiniz ama yine sivilcem çıktı adet bir hafta var yani hamile değil miyim ben yine
canım benimde adet olduğum zaman çıkar ama her zaman o yüzden oluyor diye bir şey yok :) canını sıkma inşallah hamilesindir bu arada:anneadayı::KK200:

Benimde her yumurtlamadan sonra göğüslerim şişer acır hassas olur adet olunca sönerdi bu ay hiç bişi yok ben duble hamile olmadığımı düşünüyorum hiç umudum yok ovulasyonun üstünden 1 hafta geçti ne göğüs ağrısı var ki şu an bomba gibi olmaları gerekiyordu ne de akıntı falan

Benim cildim anormal bir şekilde yağlanmıştı tabi tek belirti bu değildi ama olabilir böyle şeyler inşallah hamilesindir

kızlar son adet tarihim 8 eylül 11 inde bitti..14ünden beri sağ kasığımda bir ağrı var ve beyaz akıntım var şimdi göğüs sızılarımda başladı sizce hamile miyim ? az önca test yaptım negatif çıktı adetime 9 gün var ?

kızlar son adet tarihim 8 eylül 11 inde bitti..14ünden beri sağ kasığımda bir ağrı var ve beyaz akıntım var şimdi göğüs sızılarımda başladı sizce hamile miyim ? az önca test yaptım negatif çıktı adetime 9 gün var ?
Test negatifse kan ver diyecem ama adeti bekle derim :)

Belirtilerin aynisi bende de var ve adetim 3 gun gecti adetten 1 gun sora test yaptm sonuc negatif cikti

Back
X