Kızlar benimle aynı durumu yaşamış anneler bakabilir mi ?

Dilan Nur

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
133
110
18
22+4 haftalık hamileyim dün doktor bebeğin suyu çok fazla dedi gelişimi falan herşeyi çok iyi ama korktum açıkçası şekerim de gayet yerindeydi doktor gebelik şekeri olabilir dedi 10 gün sonra tutucaz benim gibi olup sağlıklı doğuran var mı aranızda

benim de fazla ama çok fazla olmadığından müdahale gerekmedi. kuzenimin çok fazlaydı mesela doktor karpuz armut gibi sulu meyveleri yasakladı kıza. biraz zor geçti hamileliği ama sonuç olarak kızını sağlıkla kucağına aldı çok şükür. burada birinin de çok suyu olduğundan dolayı bi kısmını boşalttıklarını okumuştum. yani özetle çözümü var ve büyük bir soruna sebep olmuyor. sadece bebeğin gelişimini takip etmeli çünkü suyu fazla olanın gelişimi önde oluyor. bebeğin gelişimine göre doğum planlanmalı. bir de çok su olunca biraz fazla şişiyor karın

Teşekkür ederim yorumunuz için bana sadece karbonhidrati keselim dedi demek ki çok fazla değil şeker yüklemesi testi yapicaz inslalah onda birşey çıkmaz

Benim son haftalarda fazla dediler, gelişimi etkilemesin, fazla da kilo almasın diye meyveyi karbonhidratı kesmiştim

Benimde ilk hamileliğimde suyum fazlaydı. 36 haftalıkken suyumun birden boşalması nedeniyler erken doğum yaptım. Bunun dışında sorun yaşamadık çok şükür. Suyun fazla olduğu için ekstra ağırlaşacaksın. Diyetle kontrol altına alabilirsin. Meyve karbonhidrat makarna pilav bunları kesmen lazım diyorlar. Ben denemedim. Haftan erkenmiş şimdiden diyet yaparsan belki normale döner

Bende hepsini kestim yani günde çok çok çok az meyve yiyiyorum karbonhidratı da kestim inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…