Kızlar beş aydır hamile kalamıyorum bi akıl verin

Esmahan38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
1.038
1.404
83
37
Selam kızlar iki yıllık evliyim şimdiyevkadar hep eşim korundu gebe kalmamak için ne doğum kontrol hapınkullandım ne başka bişey yaptım beş aydır uğraşıyoruz sonuç negatif son adet tarihimin ilk günü 7 nisan adet olmadım gebelik testi yaptım negatif perşembe gün yani 5 mayısta kan tahlili yaptırdım negatif ve hala adet olmadım sizce testleri erken yapmış olabilir miyim bi yardım edin çok üzülüyorum

Bir seneye kdr korunmasiz duzei iliski olmaz ise drlar bir sorun oldugunu dusunuyor ki sizde oyle dusunun.ve haftada iki uz jez birliktelik bu sartlar altinda hala hamilelik olmaz ise soru var olabiliyor.bunun disinda adetiniz duzenli ise yumurtlama donemi hesaplamadan gebe kalabileceginiz muhim haftayi iyi degerlendirin ben ikisindede o sekilde hamile kaldim.birde hemen bu sefer yumurtlama gunu birlukte olduk hmn hamileyim fln olmuyor bu isler.takmayin duzenli birliktelik tek cozum bu .

Birde 7 nisandan beri regl gormeyip testte birsey cikmiyorsa ya cok taktiniz adetinizi geciktirdiniz yada vucudunuz size baska oyun oynuyor bi drla gorusun

Selam kızlar iki yıllık evliyim şimdiyevkadar hep eşim korundu gebe kalmamak için ne doğum kontrol hapınkullandım ne başka bişey yaptım beş aydır uğraşıyoruz sonuç negatif son adet tarihimin ilk günü 7 nisan adet olmadım gebelik testi yaptım negatif perşembe gün yani 5 mayısta kan tahlili yaptırdım negatif ve hala adet olmadım sizce testleri erken yapmış olabilir miyim bi yardım edin çok üzülüyorum
Canım biz de öyle 7.ayımız ama gebelik olmadı henüz. Adetlerim de şaştı stres oldukça. Senin düzenli mi? Eğer çok kafana takıyosan adetinin 3. Günü doktora git hormonlarna falan baktır istersrn..

Canım korunmasız ilişkide genelde hanımların adet düzeni değişebiliyor ondan kaynaklı olabilir gecikmen. İkinci olarak ta dr a görünmediysen pco yahut çikolata kisti gibi rahatsızlıklar da gecikme sebebi olabiliyor..
Umarım seninki sadece stres odaklıdır. Ama bi dr a görünmekte fayda var. Çok geçmiş olsun:KK1:
Rabbim aratmadan versin inşaallah :21:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 178
B Bamteli34 askininaskisi askininaskisi @Pinkhouselife61 baksanıza silik çıktı durum bu sizce hamile miyimdir bu gün pazar olmasa hemen doktora gideceğim
Hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider sağ salim kucağınıza alırsınız. Şuanda doktora gitmek değilde bir kan tahlili verip iki gün sonra artış miktarına bakmak için bir daha verirseniz değer yukselene kadar gitmesenizde olur ama şimdi hemen acilden kan verip salı doktora da gidebilirsiniz...

Acilden bir yerinizin ağrıdığını ama gebelik ihtimaliniz olduğunu söyleyerek baktirabilirsiniz ya da ben ilk hamileligimden önceki ay banyoda düşmüştüm röntgen cektirmeden önce öyle kan vermiştim yoksa devlette acilden bakmazlar ama özel hastane varsa parasını verip yaptırabilirsiniz

Esmehan selam;
Testi çok erken yaptırmandan ziyade geç döllenme olmuş olabilir.silik test pozitif işareti olabilir.mutlaka kan testi şart.

Cnm bnde 2 kere yaptım tek çizgi birde sabah saatlerinde daha net çıkarmış sen akşam yapmışsın bnce gebelik var gibi hadi hayırlısı :)

Back
X