1.20 negatif değer yani yükselip yükselemeyeceğini bilemeyiz o gebeliğin olup olmamasına bağlı ama şu an negatif. Zaten genelde bu değer çıkar. Adet olmazsanız ona göre takip edersiniz
Malesef gelebelik yok. Geç döllenme bile olsaydı şimdiye kadar çıkardı. Gecikmeniz hava şartları stres vs olabilir. 7. Günde olmazsanız doktora görünün. 1 haftaya kadar Gecikme normal karşılanıyor
Geçen sene geç döllenme ile adetimden 5 gün sonra 1,20 çıkmıştı fakat 4 gün sonra aşağıda belirttiğim gibi pozitife dönmüştü. Hayırlısı Allahtan gönlünüze göre olsun dilerim.
Geçen sene geç döllenme ile adetimden 5 gün sonra 1,20 çıkmıştı fakat 4 gün sonra aşağıda belirttiğim gibi pozitife dönmüştü. Hayırlısı Allahtan gönlünüze göre olsun dilerim.
Yaaa Allahım ol diyince her türlü oluyor iste beklemek cok zor adet olmazsam tekrar yaptıracağım kan testi. Bir önceki gebeliğimde bacaklarıma inen ağrılar oluyordu hem gecikme hem benzer agrilar suphelenmeme sebep oldu. Yorumunuz icin teşekkürler umarım güzel haberler alirim bende el mahkum b3kleyecegim
Merhaba benimde normalde adet tarihim yarın bugün biraz kanama oldu peçeteye gelecek gibi kan tahlili verdim 1.20 çıktı sizce yükselir mi siz tecrübe etmişsiniz hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Merhaba benimde normalde adet tarihim yarın bugün biraz kanama oldu peçeteye gelecek gibi kan tahlili verdim 1.20 çıktı sizce yükselir mi siz tecrübe etmişsiniz hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin