Gebeliğe Hazırlık Kizlar Beta 1.20 adet gecikmem var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asliq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
661
527
53
Kızlar merhaba bugün adet gecikmemin 6.günü sürekli adet oldum diye wc ye gidip bos dönüyordum dün kan testi vermiştim 1.20 cıkmış sonuç

Gebelik planlıyoruz daha once 0.10 filan çıkıyordu. Umutlanmam yersizmi ne düşünmem lazım bilmiyorum daha once mayis ayında düşüğüm olmuştu

6. gün geciktiyse betanın daha yüksek olması lazımdı, bilemedim.

1.20 negatif değer yani yükselip yükselemeyeceğini bilemeyiz o gebeliğin olup olmamasına bağlı ama şu an negatif. Zaten genelde bu değer çıkar. Adet olmazsanız ona göre takip edersiniz

Malesef gelebelik yok. Geç döllenme bile olsaydı şimdiye kadar çıkardı. Gecikmeniz hava şartları stres vs olabilir. 7. Günde olmazsanız doktora görünün. 1 haftaya kadar Gecikme normal karşılanıyor

Gördüğün 1 .20 reglin yaklaşıyor Bthgc yüksek çıkıyor. O belli dönemlerde yükselir

Cevaplarınız icin teşekkürler kızlar insan ister istemez bi ışık umut arıyor kısmet...

Geçen sene geç döllenme ile adetimden 5 gün sonra 1,20 çıkmıştı fakat 4 gün sonra aşağıda belirttiğim gibi pozitife dönmüştü. Hayırlısı Allahtan gönlünüze göre olsun dilerim.

BETA-HCG (TOTAL HCG)
75,3409.06.2021Bu İşlem Bana Ait Değil!
BETA-HCG (TOTAL HCG)28,6407.06.2021Bu İşlem Bana Ait Değil!
BETA-HCG (TOTAL HCG)1,203.06.2021

Geçen sene geç döllenme ile adetimden 5 gün sonra 1,20 çıkmıştı fakat 4 gün sonra aşağıda belirttiğim gibi pozitife dönmüştü. Hayırlısı Allahtan gönlünüze göre olsun dilerim.

BETA-HCG (TOTAL HCG)
Yaaa Allahım ol diyince her türlü oluyor iste beklemek cok zor adet olmazsam tekrar yaptıracağım kan testi. Bir önceki gebeliğimde bacaklarıma inen ağrılar oluyordu hem gecikme hem benzer agrilar suphelenmeme sebep oldu. Yorumunuz icin teşekkürler umarım güzel haberler alirim bende el mahkum b3kleyecegim

BETA-HCG (TOTAL HCG)
Merhaba benimde normalde adet tarihim yarın bugün biraz kanama oldu peçeteye gelecek gibi kan tahlili verdim 1.20 çıktı sizce yükselir mi siz tecrübe etmişsiniz hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum

Merhaba benimde normalde adet tarihim yarın bugün biraz kanama oldu peçeteye gelecek gibi kan tahlili verdim 1.20 çıktı sizce yükselir mi siz tecrübe etmişsiniz hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Merhaba;

Yükselebilir tabiki benmki yükseldiyse herşey Allah'tan. Ben bebeğimi kaybettim umarım siin için çok iyi olur :)

Back
X