Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün beta hcg bu şekilde çıktı ama kese görünmedi normal mi yoksa bi sıkıntı var?
Vajinadan da baktı ta ufak bişey gördü ama kese mi değil mi emin olamadıKarından ultrason ise normal, 3500 den sonra gel demişti doktorum. Vajinal baktılarsa görünmesi gerekiyor ama 1500 sonrası görülebilir diyorlar
Teşekkür ederim inşallah o yüzdendirkilonuza ve kullanılan cihazın kalitesine göre değişir bu durum. bazen 3500 üzeri görülüyor
Bugün beta hcg bu şekilde çıktı ama kese görünmedi normal mi yoksa bi sıkıntı var?
Ya ne bilim herkes diyo 2000 3000 arası görünmesi lazım diye dış gebelik mi diye korkmaya başladım bendeBenim anca vajinal muayene de 3000 geçtikten sonra gorundu korkmayın görünür daha erken
Geç döllenme benim 4 haftalık dedi ama bilmiyorum tahmini konuşuyoKaç haftalık görünüyor son adetinize göre
4 haftalıksa görünmemesi normal siz ona bakın hcg değişiyor kişiden kişiyeGeç döllenme benim 4 haftalık dedi ama bilmiyorum tahmini konuşuyo
İşte hcg bakarak yorum yapıyoruz o da ne kadar doğru bilmiyorum4 haftalıksa görünmemesi normal siz ona bakın hcg değişiyor kişiden kişiye
Ben 2 kere kan verdim ikinci kanım 900'dü. Ondan sonra kan falan vermedim, almadı da doktor zaten. Hcg en az %66 artmalı ama bazısında 2 bazısında 3 kat artıyor hcg'ye göre hesaplarsanız şaşar çünkü aynı haftada birinin 3 binken birinin 13bin olabiliyor bu hesapla.İşte hcg bakarak yorum yapıyoruz o da ne kadar doğru bilmiyorum
Doğru diyorsunuz kana çok bakmamak iyi aslında bakalım ya inşallah hayırlısıyla görürüm keseyiBen 2 kere kan verdim ikinci kanım 900'dü. Ondan sonra kan falan vermedim, almadı da doktor zaten. Hcg en az %66 artmalı ama bazısında 2 bazısında 3 kat artıyor hcg'ye göre hesaplarsanız şaşar çünkü aynı haftada birinin 3 binken birinin 13bin olabiliyor bu hesapla.
İnşallahDoğru diyorsunuz kana çok bakmamak iyi aslında bakalım ya inşallah hayırlısıyla görürüm keseyi
Hayır bir sıkıntı yoktur banada 6000 olunca karından görünür demişti bu hafta içinde görünür muhtemelb 5+1de gördüm benBugün beta hcg bu şekilde çıktı ama kese görünmedi normal mi yoksa bi sıkıntı var?
Benim doktorum bi garip oldu göremeyince bende endişeledim bugün görmeyi bakliyoduHayır bir sıkıntı yoktur banada 6000 olunca karından görünür demişti bu hafta içinde görünür muhtemelb 5+1de gördüm ben
Siz hiç endişe etmeyin bu betada karından görünmeye biliyor bir kaç gün sonra görünürBenim doktorum bi garip oldu göremeyince bende endişeledim bugün görmeyi bakliyodu
Vajinal ultrasonda da baktı çok ufak bişey gördü ama kese olup olmadığından emin değilim dediSiz hiç endişe etmeyin bu betada karından görünmeye biliyor bir kaç gün sonra görünür
Evet genelde öyle söylüyorlarVajinal ultrasonda da baktı çok ufak bişey gördü ama kese olup olmadığından emin değilim dedi
Haftasonu çağırdı zaten inşallah bi sorun çıkmazEvet genelde öyle söylüyorlarbir kaç gün sonra tekrar gidin bence