Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmedi ki günüm ayin 10-14 arası bı gün olcam adetBence hamilesin
Kaç gün geçti? Geç döllenme olabilir
Yok canım ya ben gribim diye gittim acile geçen ay da adetim normalden az geldi dr beta bakalım dedi daha öncede 3 tane bebek kaybettim o yuzden artık pimpirik oldum ilaç kullanmadan yaptiriyim dedim sonuç böyle çıkınca da afalladim . Aynen iki gün sonra bı daha yaptiriyim test.bide ben nisan da düşük yaptım beta daha düşmemiş olabilir mi kibence 2 gün sonra testi yaptırdığın yerde tekrar kan testi yaptır.
Bide kan testlerini hep aynı yere mi yaptırıyorsunuz. Bazı hastahanelerin referans Aralık'ları farklı oluyor.
Yok canım ya ben gribim diye gittim acile geçen ay da adetim normalden az geldi dr beta bakalım dedi daha öncede 3 tane bebek kaybettim o yuzden artık pimpirik oldum ilaç kullanmadan yaptiriyim dedim sonuç böyle çıkınca da afalladim . Aynen iki gün sonra bı daha yaptiriyim test.bide ben nisan da düşük yaptım beta daha düşmemiş olabilir mi ki
Amin canım sağolasındüşmemiş olabilir mi bilmiyorum canım o konuda bilgim yok. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
17 nisan di canım kese var bebek yoktu boş gebelik yaniNisanın kaçında düşük yaptın Canım?kimyasal mıydı?bence o değil
Öyle yapiyim ya aynen adete de var baya hayırlısı artıkDaha çok Yen'i bı gebelik olabilir normal de değer aralıgına göre olumsuz ama daha regline çok varmış değer yükselebilir 3-4 gün yine ver kan bence artabilir
Ben sonrasında bı test yaptirmadim hiç.dustu mu hiç bilmiyorum 20 bindi en son sonra alindi senin kactaydiBen de 21inde yaşadım da,mayısın 2. Haftası sıfırlanmıştı değerlerim,senin çok mu yüksekti acaba değerin,yarın yine yaptır bence sen kan tahlili
Yumurtlama günün ne zamandıÖyle yapiyim ya aynen adete de var baya hayırlısı artık
Bilmiyorum ki hiç ben bebek düşünmüyordum Dr 6 ay ara ver demişti zatenYumurtlama günün ne zamandı
Hmm ozaman yanıltıcıda olabilir bu. Bakalım ilerleyen günlerde belli olurBilmiyorum ki hiç ben bebek düşünmüyordum Dr 6 ay ara ver demişti zaten
Aynen canım ya yarın test yaptırırım heraldeHmm ozaman yanıltıcıda olabilir bu. Bakalım ilerleyen günlerde belli olur