Kızlar beta 4,5 hamile miyim

Mrvsrdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
254
82
28
34
Kızlar bı yardim edin nolur hamile miyim şimdi ben çok ara bı değer 5 ve sonrası hamilelik te 4,5 ne şimdi

Bence hamilesin
Kaç gün geçti? Geç döllenme olabilir

bence 2 gün sonra testi yaptırdığın yerde tekrar kan testi yaptır.
Bide kan testlerini hep aynı yere mi yaptırıyorsunuz. Bazı hastahanelerin referans Aralık'ları farklı oluyor.

bence 2 gün sonra testi yaptırdığın yerde tekrar kan testi yaptır.
Bide kan testlerini hep aynı yere mi yaptırıyorsunuz. Bazı hastahanelerin referans Aralık'ları farklı oluyor.
Yok canım ya ben gribim diye gittim acile geçen ay da adetim normalden az geldi dr beta bakalım dedi daha öncede 3 tane bebek kaybettim o yuzden artık pimpirik oldum ilaç kullanmadan yaptiriyim dedim sonuç böyle çıkınca da afalladim . Aynen iki gün sonra bı daha yaptiriyim test.bide ben nisan da düşük yaptım beta daha düşmemiş olabilir mi ki

düşmemiş olabilir mi bilmiyorum canım o konuda bilgim yok. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Nisanın kaçında düşük yaptın Canım?kimyasal mıydı?bence o değil

Daha çok Yen'i bı gebelik olabilir normal de değer aralıgına göre olumsuz ama daha regline çok varmış değer yükselebilir 3-4 gün yine ver kan bence artabilir

Ben de 21inde yaşadım da,mayısın 2. Haftası sıfırlanmıştı değerlerim,senin çok mu yüksekti acaba değerin,yarın yine yaptır bence sen kan tahlili

Ben de 21inde yaşadım da,mayısın 2. Haftası sıfırlanmıştı değerlerim,senin çok mu yüksekti acaba değerin,yarın yine yaptır bence sen kan tahlili
Ben sonrasında bı test yaptirmadim hiç.dustu mu hiç bilmiyorum 20 bindi en son sonra alindi senin kactaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…