İnşallah anlamadım ki bendeçok ilginç inşallah sağlıkla devam eder. Betanız biraz nazlı evet.
Bende anlamadım ki doktorum da çok iyi bir doçent oda keseyi gördü yani anlamadım ki yaKuzum ama 1.si betan çok yavaş ilerliyor. 2.si bu değerde görülmesi imkansız acaba değerler mi yanlış anlamadım
Şuan değerinizin ortalama en az1400 1800 arası olması lazımdı. Başka bir yerde tekrar bi test yaptırın benceKızlar selam. Bugün ikinci kontrolüme gittim ve keseyi gördük çok şükür hesaplara göre 5+3 haftalık gebeyim. 1 hafta önce betam 222 çıktı bugün 610 çıktı. Doktorum biraz betayı takip etmemiz gerek nazlı ilerliyor dedi ama keseye baktığında dış gebelik felan birşey yok dedi Rahime yerleşmiş şuanda güzel dedi değerin az artması neden oluyor ki baya modum düştü . Bilgisi olan var mı
Başka birine daha mı gitseniz acaba çok garip geldi bana bu durumBende anlamadım ki doktorum da çok iyi bir doçent oda keseyi gördü yani anlamadım ki ya
Öyle mi yapayım ki ya başka bir ihtimal varmıdır ki acabaBaşka birine daha mı gitseniz acaba çok garip geldi bana bu durum
Bence başka doktora gidin doktorum kese gördüğünü söyledi betam da şu gün şu kadardı şimdi bu deyip gösterin. En azından 2. Bir doktor görsün.Öyle mi yapayım ki ya başka bir ihtimal varmıdır ki acaba
Yarın o zaman gideyim ben ya hiç bakmamıştım kaç iken kese gözükür diyeBence başka doktora gidin doktorum kese gördüğünü söyledi betam da şu gün şu kadardı şimdi bu deyip gösterin. En azından 2. Bir doktor görsün.
İnşallah öyledirBenim 747ydi de gözükmemişti düşünün. O yüzden garip geldi. Umarım sağlıklıdır ve değerler yanlış görülmüştür
Sağlıksız gebelikmiş bugün gittim kan verdim sonucu beklerken kanamam oldu regl gibi doktora girdim değerim 610 dan 623 olmuş yani çok düşük alttan muyaneyle baktı kese orada büyümemiş pazartesine kadar regl atmazsa gel vakumla keseyi alalım dedi kızlar çok üzgünümBenim 747ydi de gözükmemişti düşünün. O yüzden garip geldi. Umarım sağlıklıdır ve değerler yanlış görülmüştür
Üzüldüm canım benimSağlıksız gebelikmiş bugün gittim kan verdim sonucu beklerken kanamam oldu regl gibi doktora girdim değerim 610 dan 623 olmuş yani çok düşük alttan muyaneyle baktı kese orada büyümemiş pazartesine kadar regl atmazsa gel vakumla keseyi alalım dedi kızlar çok üzgünüm
İnşallah canım çok sağolÜzüldüm canım benimİnşallah sağlıklı bir gebelik olur bir sonraki
Evet öyle valla napalım bi anda çok sevindikÇok geçmiş olsun canım. Sağlıksız bir durum oluşmuş öyle düşün. Hayırlısı olsun bundan sonrası için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?