Aynn canım dualarımda olacaksınİnşallah canım bakalım pazartesiyi iple çekiyorum birbirimize dua edelim aynı gidiyor herşey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn canım dualarımda olacaksınİnşallah canım bakalım pazartesiyi iple çekiyorum birbirimize dua edelim aynı gidiyor herşey
Canım hastaneye gittin miİnşallah canım bakalım pazartesiyi iple çekiyorum birbirimize dua edelim aynı gidiyor herşey
Bugün doktorum yoktu gitmedim kan verdim 210 a düşmüşCanım hastaneye gittin mi
Yaa aynı yerden mi baktırdın bazen labaratuvara görede değişiklik gösterebiliyorBugün doktorum yoktu gitmedim kan verdim 210 a düşmüşyarın doktora gitcem kan verip tekrar
Aynı yer yarın tekrar verip doktora görünücemYaa aynı yerden mi baktırdın bazen labaratuvara görede değişiklik gösterebiliyor
İnşallah tekrar yükselişe geçerAynı yer yarın tekrar verip doktora görünücem
İnşallahİnşallah tekrar yükselişe geçer![]()
Sen naptın kan verdin miİnşallah tekrar yükselişe geçer![]()
Evet bugün verdim 500 çıktıSen naptın kan verdin mi
Senin adına sevindim inşallah sağlıkla ilerlerEvet bugün verdim 500 çıktı
Amin insallah ikimizinde sağlıklı bir şekilde ilerlerSenin adına sevindim inşallah sağlıkla ilerler
Sen bugün kan verdin mi değerin yükselmiştir inşallahSenin adına sevindim inşallah sağlıkla ilerler
Düştü canım maalesef kimyasalSen bugün kan verdin mi değerin yükselmiştir inşallah
Yaa çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallahDüştü canım maalesef kimyasal
Amin sen naptın yükseliyor mu senin ki kan verdin mi tekrarYaa çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Doktorum tekrardan vermene gerek yok dedi 29 Nisan'da kontrole gel dedi de bakalımAmin sen naptın yükseliyor mu senin ki kan verdin mi tekrar