Kızlar beta çok yüksek

Songulshn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
585
222
23
26
Kızlar betam

29.10da. 674tu

31.10 da 4278 çıkmış kızlar çok yükselmiş mol gebelik diye bişi varmış çok korkuyorum ya böyle olan var mı kızlar

Kızlar betam

29.10da. 674tu

31.10 da 4278 çıkmış kızlar çok yükselmiş mol gebelik diye bişi varmış çok korkuyorum ya böyle olan var mı kızlar
Ultrason kontrolü yapıldı mı? Haftasonu diye yapılmamıştır belki yarın gidersiniz doktora. İkizdir diye düşünüyorum 🍀

İkiz gebelik olabilir mol gebeliği bilmiyorum ama ikizlerde fazla artış oluyor 😊

Merhaba aynı korku bende de var 1070 çıktı Perşembe Cumartesi 3804 fazla geldi ama farklı hastanede yaptırdım...Salı doktora gidicem🤔

Inşallah öyledir canım ya kse yok daha görmedi ama.kotu biside görmüyorum dedi iki gün sonra testi tekrarla dedi
Benim ilk zamanlar 4 günde 10 kat artmıştı doktor olabiliyor bazen böyle demişti ikizde değil tek gebelikte de olabiliyormuş bazen

Benimde 2 kattan fazla artış olmuştu. Gayet güzel ilerleyen bi hamilelikti sorun olmadı. Erkek bebekte değer iki kattan fazla yükselir gibi şeyler okumuştum hatta o dönem.

Benimde 2 kattan fazla artış olmuştu. Gayet güzel ilerleyen bi hamilelikti sorun olmadı. Erkek bebekte değer iki kattan fazla yükselir gibi şeyler okumuştum hatta o dönem.
Ay inşallah öyledir canım ya sağlıkli olsun da 2 tane kaybım vardı inşallah bu sefer sağlıklı olur

Back
X