Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki günde bir kan vermeme gerek var mı acaba? Çok teşekkür ederimHayırlı olsunn gayet iyi nasıl olsun, sağlıcakla gelişir inşallah![]()
Çok teşekkür ederim. Evet çok fazla test yaptım 4 tane yaptım. Adetimden 4 gün önce iki tane kaset test yaptım normal olandan silik çıktı. 2 gün kala erken gebelik testi yaptım daha koyu çıktı. Adet günümde de test yaptım artık tamamen koyu çıkmıştı.Mükemmel hayırlı uğurlu olsun adet gününüz gelmeden hiç test yaptınız mı pozitif çıktı mı
Benimde adet günüm 5 ağustos bugün test yaptımÇok teşekkür ederim. Evet çok fazla test yaptım 4 tane yaptım. Adetimden 4 gün önce iki tane kaset test yaptım normal olandan silik çıktı. 2 gün kala erken gebelik testi yaptım daha koyu çıktı. Adet günümde de test yaptım artık tamamen koyu çıkmıştı.
Kan verirseniz sonuç alırsınız. Benim böyle çıkmıştı.Benimde adet günüm 5 ağustos bugün test yaptım
Doktora ne zaman gideceksin, ben beta falan vermekle pek uğraşmadim, başlangıç olsaydı ver derdim takip etmek için ama sen bilirsinİki günde bir kan vermeme gerek var mı acaba? Çok teşekkür ederim![]()
Haftaya pazartesiye randevu aldımDoktora ne zaman gideceksin, ben beta falan vermekle pek uğraşmadim, başlangıç olsaydı ver derdim takip etmek için ama sen bilirsin![]()
Çok güzel, inşallah bebişini de görürsün iyi bı zaman aralığı birakmışsınHaftaya pazartesiye randevu aldım
Çok teşekkür ederim, 13 ay dan sonra oldu tedaviye başlayacaktık :)Çok güzel, inşallah bebişini de görürsün iyi bı zaman aralığı birakmışsın
Hayırlısı olsun inşallah rabbim umudunu boşa çıkarmasınÇok teşekkür ederim, 13 ay dan sonra oldu tedaviye başlayacaktık :)
Aiyy ne güzel maşallah inşallah her şey yolunda giderÇok teşekkür ederim, 13 ay dan sonra oldu tedaviye başlayacaktık :)