Kızlar beta HCG 169 çıktı

Can parcamsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
32
12
3
28
Kızlar bugün test yaptırdım hamileyim çok şükür ama beta HCG 169 çıktı kaç haftalık dedim doktora kese görünmediği için bisy diyemem dedi ama ben sürekli hastaneye kese göründümu diye gitmek istemiyorum pandemiden dolayı kaç haftalık oluyor bilen varsa söyleyebilirimi ona göre gidiyim doktora

Kızlar bugün test yaptırdım hamileyim çok şükür ama beta HCG 169 çıktı kaç haftalık dedim doktora kese görünmediği için bisy diyemem dedi ama ben sürekli hastaneye kese göründümu diye gitmek istemiyorum pandemiden dolayı kaç haftalık oluyor bilen varsa söyleyebilirimi ona göre gidiyim doktora
Kaç haftalik oldugu icin degil kese görünüyor mu diye, kesenin konumu icin, bos gebelik olup olmadigi icin, kimyasal olup olmadığı sık sık kontrol edilsin diye gideceksiniz. Kac haftalik oldugunu ogrenip muayeneye gitmemek size bir yarar saglamaz. Dış gebelik diye bir sey var. Kese gorunene kadar gitmelisiniz. Sonuclari kotu olur yoksa.

Kaç haftalik oldugu icin degil kese görünüyor mu diye, kesenin konumu icin, bos gebelik olup olmadigi icin, kimyasal olup olmadığı sık sık kontrol edilsin diye gideceksiniz. Kac haftalik oldugunu ogrenip muayeneye gitmemek size bir yarar saglamaz. Dış gebelik diye bir sey var. Kese gorunene kadar gitmelisiniz. Sonuclari kotu olur yoksa.
Hmmm anladım canım ama hesaplama göre iki haftalık olması lazım 5 hafta olana kadarda görünmüyor zaten oyuzden bekleyeyim diyorum

Hmmm anladım canım ama hesaplama göre iki haftalık olması lazım 5 hafta olana kadarda görünmüyor zaten oyuzden bekleyeyim diyorum
Son adet tarihine gore hesaplanir. 2 haftalik olmasi mümkün degil. Doktor ne diyorsa onu yapın. Gel diyorsa gidin. Bu isler bizim tasarrufumuzda olamaz. Dış gebelik ise tüplerinizi kaybetme riskiniz var. Kese görünene kadar kalp atışı duyulana kadar sık sık muayene olunacak diye biliyorum. Doktorunuz söyler. O ne derse onu uygulayın.

Canım gebelik adetin ilk gününden hesaplanıyor. Sen şu an muhtemelen 4 haftalık hamilesin. 2 gün sonra tekrar kan ver iki kat artış var mı diye. 1 hafta 10 gün sonra da kese için gidersin. Hayirlisi olsun 🙏🏻🧿

Cnm mrb ben kan verdim bugün doktor fazla birşey diyemem kadın doğuma git dedi tahlilde 192.1 çıktı sonuçney

Çok küçük daha herhalde çünkü hiçbir şikayetim olmadı ne mide bulantısı ne baş dönmesi 2 defa test yaptim ikisi de ikinci çizgileri silik çıktı
Belirtiler 6.haftadan sonra başlar genelde. Herkeste de olmaz zaten 13 haftalık gebeyim bir kez bile mide bulantısı baş dönmesi olmadı bende.

Back
X