- 18 Nisan 2021
- 116
- 19
- 48
- Konu Sahibi Masalperisiiiii
Kızlar son regl 5 Şubat cuma günü kan verdim beta HCG 80 ama hiç bişey demediler bu cuma cuma tekrar bakarız dediler bunun sebebi nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 17 hcgyle öğrendim hamileliğimi ve 2 günde bir kan verdim yükseliyormu diye kontrol ediyorlar genelde. Korkmana gerek yok umarım bebişini sağlıkla alırsın kucağınaKızlar son regl 5 Şubat cuma günü kan verdim beta HCG 80 ama hiç bişey demediler bu cuma cuma tekrar bakarız dediler bunun sebebi nedir
İnşallahBen 17 hcgyle öğrendim hamileliğimi ve 2 günde bir kan verdim yükseliyormu diye kontrol ediyorlar genelde. Korkmana gerek yok umarım bebişini sağlıkla alırsın kucağına![]()
Korkmayın ben 17 değerle öğrendim ve 2000 küsürlere gelene kadar SÜREKLİ takip ettik 2 günde bir kan verdim 3 haftalıktı Benım öğrendiğimde sizinde 3-4 haftalıktır sayı yükselene kadar takip ediliyor şimdi doğuma 3 haftam var kıc korkmayın :)Selam arkadaşlar bugün beta hcg değeri 93.8 cıktı en son adet tarihim 24 ocak ama dr kesin sonuc için bekleyelim vs diyince biraz şüpheye düştümpcos da var bende kaç haftalık gebe oluyorum onu da bilmiyorum bilgi verebilir misiniz bana da ilk gebeliğim olacak inşallah
Korkmayın ben 17 değerle öğrendim ve 2000 küsürlere gelene kadar SÜREKLİ takip ettik 2 günde bir kan verdim 3 haftalıktı Benım öğrendiğimde sizinde 3-4 haftalıktır sayı yükselene kadar takip ediliyor şimdi doğuma 3 haftam var kıc korkmayın :)
[/QUOT
Benimde değerim düşük çıkıyor ilk öğrendiğimde 80.7 di geçen salı yani cumartesi doktora gittim tekrar kan verdim 260 çıktı doktor tekrar bakalım dedi bugün tekrar verdim 340 çıktı doktorum cuma tekrar bakalım dedi beklediği gibi yükselme olmamış yükselme olmazsa kendiliğinden atar vücut dedi sizce yükselir mi
Cansu hanım merhabaKorkmayın ben 17 değerle öğrendim ve 2000 küsürlere gelene kadar SÜREKLİ takip ettik 2 günde bir kan verdim 3 haftalıktı Benım öğrendiğimde sizinde 3-4 haftalıktır sayı yükselene kadar takip ediliyor şimdi doğuma 3 haftam var kıc korkmayın :)
5. Haftave sonrası olıyor geneldeCansu hanım merhaba
Benimde reglim 3 gün geçmişti kan verdim 124 cıktı
Ama doktorum 10 gün sonra gel kese için dedi
Kese ve kalp atışı ne zmn duyuluyor kii
Tamamdır cok teşekkürler5. Haftave sonrası olıyor genelde
Ne zaman 17 çıktı adetiniz kaç gün geçmişti acabaKorkmayın ben 17 değerle öğrendim ve 2000 küsürlere gelene kadar SÜREKLİ takip ettik 2 günde bir kan verdim 3 haftalıktı Benım öğrendiğimde sizinde 3-4 haftalıktır sayı yükselene kadar takip ediliyor şimdi doğuma 3 haftam var kıc korkmayın :)
Adetim geçmemişti bile 3-4 güm vardı ağrılardan şüphelenip kan vermıstım sonra yükselmeyi takip ettik 1-2 hafta bu kadardı sürecimizNe zaman 17 çıktı adetiniz kaç gün geçmişti acaba
Ya benm 4 gün geçti adetim ve betam 24.23 çıktı o yüzden sordumAdetim geçmemişti bile 3-4 güm vardı ağrılardan şüphelenip kan vermıstım sonra yükselmeyi takip ettik 1-2 hafta bu kadardı sürecimiz