kızlar beta hcg 87.59 anlayan var mı sonuçtan???

• Konu Sahibi Konu Sahibi meleğimsin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meleğimsin

Ziyaretçi
kızlar anlayanınız var mı acaba ne olur yardımcı olun????beta hcg 87.59

canım bu sonuca göre hamilelik durumu sözkonusu...4-5 haftalık gibi...ama 2 günde bir bu degerın 2 kat artması gerekır.kesin sonuc ıcın 2 gun sonra yenıden baktır..gözün aydın

2 gün sonra değer iki katına çıkıyorsa hamilesin demektir ... Tebrikler..

tebrikler hamilesin ama 2 katına çıkacak tekrar bak.ben hamile olduğumu öğrendiğimde inanamadım 3 kez baktırdım

HCG değeri 20 nin üzerinde çıkarsa hamilesindir. gözün aydın.

gözünaydın canım hamilsein... belirtin varmıydı...

Canım hamilesin sanırım. Hiç böyle bir değerim olmadı. İnşallah hamişsindir. Eğer hamileysen sağlıkla da kucağına alırsın inşallah canım. Tebrik ederim. a.s. :nazar:

hayırlı olsun hayatım, rabbim sana bir evlat bağışlamış çok şükür....

teşekkür ederim arkadaşlar darısı isteyenlerin başına 10 ay da nasip etti rabbim bana ama bana dr. sen hamilesin demeden ben hala inanamıyorum hepinize teşekkürler 2 de randevum var bakalım ne diyecek..

arkadaşlar bu hamilelik takvimi nasıl yapılıyor acaba?

Canım hayırlı olsun. benim 29,5 çıkmıştı ve 4 haftalık hamileydim. Şimdi 5.haftamız bitti...

http://ticker.7910.org/ Bu adresten yapabilirsin...Üstteki bölümdne bi şerit seç alttakindende bi simge seç time kısmına son regli tarihini gir enter message kısmına yazmak istediğin mesajı yaz. create my ticker and get the code yazan yere bas takvim oluşuyor. Çıkan linkide kontrol panelinde en üstte detay bilgilerinizi düzenleyin kısmı var ordada en altta kilo ve doğum takip çizelgesi bölümüne linki yapıştır... Kaydet...

sağol canım....bakalım yapabilecek miyim?

Yapamazsan son regli tarihini söyle ben sana bişeyler yaparım ;)

arkadaşlar benimde değerlerim şöyle önce 20 2 gün sonra 53 buna göre normal sonra 67 oldu ve hüsrana giden yol 2 gün sonra 20 ye düştü yani bugün öğrendim biyokimyasak gebelik mi oluyor bu düşük mü yapıyorum bileniniz varmı böyle düşüpte tekrar yükselen varmı arkadaşlar hastane bir ümit belki artabilir dedi. bilgisi olan benim gibi böyle bir durum yaşayan varmı aranızda .(((

Back
X