Kızlar beta hcg ACİL CVP LÜTFENNNN

kemik kadin

Efe💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
601
165
23
Kızlar merhaba on gün önce beta hcg tahlili verdim 0.5 çıktı doktor olabilir de olmayabilir de dedi on gün sonra gel tekrar tahlil ver dedi on gün geçti bu gün gidip verdim sonuç 3 çıktı doktor yükselme var dedi ama gebelik denilemez ama yok da denilemez dedi ve daha regl olmadım 4 gün var aceba geç döllenme olmuş olabilir mi sonuçta değerim az da olsa yükselmiş ve günüm de hala gecikmedi

Kızlar merhaba on gün önce beta hcg tahlili verdim 0.5 çıktı doktor olabilir de olmayabilir de dedi on gün sonra gel tekrar tahlil ver dedi on gün geçti bu gün gidip verdim sonuç 3 çıktı doktor yükselme var dedi ama gebelik denilemez ama yok da denilemez dedi ve daha regl olmadım 4 gün var aceba geç döllenme olmuş olabilir mi sonuçta değerim az da olsa yükselmiş ve günüm de hala gecikmedi
İlk tahlili tam yumurtlama zamaninizda yaptirmissiniz zaten. Az biyoloji ya 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Regl olana kadar umut hep vardır. Pazartesi muayene olsanız bile gebelik kesinleşmez çünkü doktorun keseyi görebilmesi için beta hcg’nin 1500-2000’leri bulması lazım. Acele etmeyin klemem gerekiyor aslında amacım gebe olduğumu bilmek yani kan değerim artarsa

İlk tahlili tam yumurtlama zamaninizda yaptirmissiniz zaten. Az biyoloji ya 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
FLO uygulamasında yumurtlama günüm 28 Haziran da başlıyor ve adetim hep düzenlidir zaten adet dongumden 14 u çıkarınca çıkan sonuç yumurtama zamanıdır denilebilir diyor uzmanlar muhtemelen yumurtlamanin son günüdür ama bn zaten gebelik için tahlil vermedim şikayetim var diye acile gittim ve gebeliği kötü etkilicek ilaçlar kullanmiyayim diye tahlil verdim sonuç ta öyle çıkınca ve anne olmayı uzun zamandır bekliyorsan o kadar da detayli bakmiyorsun ( kendim için söylüyorum)

En son ilişkim 1 temmuz da oldu 4 temmuzda tahlil verdim 0.5 çıktı sonuç ve bugünle beraber 12 gün geçti sonuç 3 çıktı ama reglim gecikmedi hala yani olabilir mi sonuçta değer yükselmiş ya da geç döllenme olabilir mi
İki gün sonra tekrarlayın testinizi umarım hamilesinizdir

İki gün sonra değilde adetimin geçmesini beklemem daha doğru olucak o zmn kesin bir sonuç alırım bana kalsa şimdi bile tahlil veririm ama belirsizlik çok yordu bu yüzden sabırla beklemeyi düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun ama aşırı ümitliyim inşallah bu Sabri'nin ümitimin kurduğum hayallerin karşılığını alırım 🤲

Bu arada 2 temmuza kadar vajinal akıntım vardı ama sonra akıntım gelmedi fazla normalde regl günüme bı iki gün kala kesilirdi vajinal akıntım ama bu sefer bı tuhaflık vardı ve dün ve bu gün akıntım geldi ama sulu bir yapıya sahipti ve beyaz bir yapıda değildi her hangi vajinal rahatsızlığımda yok bir garip geldi sorayım dedim sizlere

Ayyy amin inşallah çok istiyorum ya bu yüzden küçük şeylere bile anlam yüklüyorum içimde hala bı umut var yani zaten 0.5 ten 3 e yükselmiş bu normal olabilir mi ve ilk defa oldu:)
Ayni durumu yaşıyorum adetime 1 gün kala dün sabah kaset testte ikinci çizgi anında belirgin bir şekilde çıktı.kan verdim beta 3 çıktı. Bugün adet günüm ama hala olmadım. Acaba yükselir mi tüm belirtileri yaşadım

Back
X