Kizlar beta hcg değerim 2481 kese görülür mu

Hayir kizlar vajinal ultrasonun hiç zarari yok ona kalirsa hamileligi ögrenene kadar ilişki olmuyomu zararli olsa onda olur zaten cok derine girdirmeden bakiyo hemen bence vajinal baktir daha net görürsün bebişini için rahat olsun canim
Sagol canm bakalim yarin doktor basil bakacak

Ben sakıncalı olmadığını düşünüyorum sonuçta zararlı bişe olsa doktorlar bakamaz.

Olabilir herkesin kendi düşüncesi
Ben çevremde yaşayanların yorumuna göre yazdım. Durduk yere bakmaları anlamsız
zaten sağlıklı gebelikse bi süre sonra kese illaki görünecek, görünmezse şayet zaruretten bakarlar ayrıca doktorda olsa insandır sonuçta doktorlardan kaynaklanan bi sürü hatalarıda görüyoruz

Hayir kizlar vajinal ultrasonun hiç zarari yok ona kalirsa hamileligi ögrenene kadar ilişki olmuyomu zararli olsa onda olur zaten cok derine girdirmeden bakiyo hemen bence vajinal baktir daha net görürsün bebişini için rahat olsun canim

Zararı olmadığı için mi doktorlar ilk 3 ay ilişkiyi yasaklıyor
Bebek rahme tutunurken en hassas dönemdedir o yüzden ilk 3 ay ilişkiden uzak durulması gerektiğini söylerler. İsteyen baktırsın ben çevremden bildiğimi söyledim

Zararı olmadığı için mi doktorlar ilk 3 ay ilişkiyi yasaklıyor
Bebek rahme tutunurken en hassas dönemdedir o yüzden ilk 3 ay ilişkiden uzak durulması gerektiğini söylerler. İsteyen baktırsın ben çevremden bildiğimi söyledim
Iliskiyle bu çok farkli şeyler hemen vajinaya biraz girdiriyo hem karindan görünmeyecek kadar küçükse o da. Hem hamileligini geç öğrenenler ilişki yaşıyo bişey olmuyo. Ben sadece arkadasin içi rahat olsun diye yazdim ve benim gibi düşünen birçok kişi var yoksa tercih meselesi canim

Biz keseyi 2900 beta hcg de gördük karından canım. Coookk kucucuktu ama . Hakkında hayırlısı olsun.

Canım ben pco olduğum için adet görmemiştim ama ultrason a göre 5 haftalikti o zaman. Şimdi 13+0 'dayız
Ooo masaallah sen bizden baya büyüksün. 4+4 deyiz. Ultrasyonda görünmez diye haftaya cumaya aldik randevuyu. Ama icim icimi yiyor gitsemmi diye. Sence şuanda erkenmi

Ooo masaallah sen bizden baya büyüksün. 4+4 deyiz. Ultrasyonda görünmez diye haftaya cumaya aldik randevuyu. Ama icim icimi yiyor gitsemmi diye. Sence şuanda erkenmi
Bence yarın bile görünür . Beni eşim durdurmustu hep hastanede çalışıyordum her hafta ultrasona girmek istiyordum bi zararı olur kendini fazla kaptirma diye diye engelledi beni hep ikinci kontrolümüzde kalp atışını duyduk o da benim israrimla gittik. Kasik ağrım vardı içerde kanama varmış iyiki de gitmişiz .

Cok g
Bence yarın bile görünür . Beni eşim durdurmustu hep hastanede çalışıyordum her hafta ultrasona girmek istiyordum bi zararı olur kendini fazla kaptirma diye diye engelledi beni hep ikinci kontrolümüzde kalp atışını duyduk o da benim israrimla gittik. Kasik ağrım vardı içerde kanama varmış iyiki de gitmişiz .
Mis olsun arkadasim. Sanci ara ara bendedw oluyo. Simdi kurt düştü icime

Ben sakıncalı olmadığını düşünüyorum sonuçta zararlı bişe olsa doktorlar bakamaz.

Valla düşünen düşünsün
Ben alttan baktırdıktan sonra kanama yada düşük yaşayanları dinledikten sonra böyle bişeye cesaret edemem. Zaten alttan baktırırken canı yananlardanım o strese gireceğime biraz sabrederim daha iyi
aksi bi durum yoksa nasıl olsa 5-6 haftalıkta karından görünüyor

Back
X