- 28 Ağustos 2025
- 15
- 7
- 1
- Konu Sahibi bercemkerem
Ya inşallah çok isterim sağlıkla kucağımıza da alırız inşallahTahmini acanin ikiz gebeligi var dert etmeyin
cok güzel srtma
Is ikiz gebelige benziyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallah çok isterim sağlıkla kucağımıza da alırız inşallahTahmini acanin ikiz gebeligi var dert etmeyin
cok güzel srtma
Is ikiz gebelige benziyor![]()
İnşallah sağlıkla gelirlerİçiniz rahat edecekse verin ama maşallah değerleriniz de artışlar da gayet iyi benim çok yüksek başladı iyi arttı ama bugünkü biraz az artmış ama kese oluşunca yavaşlaması normalmiş yarın ultrason kontrolüm var benim
Evet onun için çağırdı aslında erkende yani transferin 14. Günü internetten bakınca 4+5 görünüyor gebelik ama çağırdı doktorİnşallah sağlıkla gelirler
Kese mi göreceksiniz
Bir gün farkla ben tahmini sali giderimEvet onun için çağırdı aslında erkende yani transferin 14. Günü internetten bakınca 4+5 görünüyor gebelik ama çağırdı doktor
Hadi bakalım güzel haberler ver bizeEvet onun için çağırdı aslında erkende yani transferin 14. Günü internetten bakınca 4+5 görünüyor gebelik ama çağırdı doktor
Amin canım inşallah herkese güzel haberler vermek nasip olsunHadi bakalım güzel haberler ver bize
benide 2 eylülde çağırdı
Maşallah çok güzel artmış sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsunBen benim artislari söyleyim ilk transferimde
10.gün 418 12.gün 938di beta
Simdiki transferimde ise
10.gün 392 12.gün 791
Hayirlisi ins
Çok sevindim canım kac haftalık oluyorKızlar çok şükür bugün çift kese gördük ultrasonda hem de karından yapılan ultrasonla vajinal değil 2 hafta sonra da kalp atışı için gideceğiz inşallah
Cok güzel artmış maşallah kese görmeye ne zamana randevu verdi doktorunBen benim artislari söyleyim ilk transferimde
Simdiki transferimde ise
10.gün 392 12.gün 791
Hayirlisi ins
Benim ilk tranferimde 8. gün 27 10.gun 50 falandı zaten 4 hafta olmadan gelisimi durdu bebegimin. Simdiki degerime bakınca şükrediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alacağızBen benim artislari söyleyim ilk transferimde
Simdiki transferimde ise
10.gün 392 12.gün 791
Hayirlisi ins