Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kaç tı değeriniz7 8 haftalari civarisin 4+3üm bu kadar cikmiyo betam
teşekkürlerHayırlı olsun gebeliğin 4 hafta 3 günlük hesaplara göre![]()
Canım erken beta tuttum 3+6 iken 50 cikti şimdi 4+3 üm en fazla 200 250 civarlari cikar 2 gunde bi 2 kat arttigini varsayarak hesapliyorum ama benim tabi 18 19.günlerde çatladi yumurtamSizin kaç tı değeriniz
Allah razı olsun aminnnn inşallah hayırlısıylaAllah sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin
Samandıra da oturuyorumsaygi hadtahanesindeyseniz sultanbeylide mi oturuyorsunuz. bu arada degeriniz super
Adetiniz gecikti mi? Değer düşük cıkmıs ama yükselişte görünüyor iki gün sonra tekrar verin benceBugün kan tahlili verdim beta hcg hamilemiyim doktora çıkmadım virüsten dolayi
SON ADet tarihine göre hesaplanır canım imkansız 7-8 olması hormon değerleri herkeste farklılık gösterir ona bakmayın daha düşük ya da daha yüksek olabilir7 8 haftalari civarisin 4+3üm bu kadar cikmiyo betam
Sonuc pozitif ama değer az takip gerekiyor. Aynı yerde iki gün sonra bir daha ver ikiye katlar artarsa değer korkma hc hayırlısı olsunBugün kan tahlili verdim beta hcg hamilemiyim doktora çıkmadım virüsten dolayi
4 gun geciktiAdetiniz gecikti mi? Değer düşük cıkmıs ama yükselişte görünüyor iki gün sonra tekrar verin bence
Teşekkür ederim pazartesi bida vercem kanSonuc pozitif ama değer az takip gerekiyor. Aynı yerde iki gün sonra bir daha ver ikiye katlar artarsa değer korkma hc hayırlısı olsun
yakinmisiz:)Samandıra da oturuyorum