Kızlar beta hcg sorunsalı yardım lütfen

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.585
158
31 ocak sat
04 mart bat
Ovülasyon 18. Şubat ilişki
19,20,21,22,23 şubat yani bugün diğer günlere göre daha belirgin pembe akıntı ve kahve akıntı karışık geliyor çok az az yerleşmedir diye umutlandım ve bugün saat 16:50de beta hcg yaptırdım 0.4 çıktı doktor erkendir daha dedi ve 1 hafta sonra beta hcg yi tekrarlatmamı söyledi
Soruma gelicek olursam eğer gebelik varsa çıkmaması normal mi birde arkadaşlar Benim hep 0.1 çıkardı beta hcg yükselir mi bu değer dualarınızı esirgemeyin hepinize teşekkür ederim

Son düzenleme:
31 ocak sat
04 şubat bat
19,20,21,22,23 şubat yani bugün diğer günlere göre daha belirgin pembe akıntı ve kahve akıntı karışık geliyor çok az az yerleşmedir diye umutlandım ve bugün saat 16:50de beta hcg yaptırdım 0.4 çıktı doktor erkendir daha dedi ve 1 hafta sonra beta hcg yi tekrarlatmamı söyledi
Soruma gelicek olursam eğer gebelik varsa çıkmaması normal mi birde arkadaşlar Benim hep 0.1 çıkardı beta hcg yükselir mi bu değer dualarınızı esirgemeyin hepinize teşekkür ederim
Sat ve bat ı yanlış yazmışsınız sanırım. Ama ovulasyondan eminseniz daha kanda bile çıkmaz ki. En erken kanda pazartesi görebilirsiniz. Beta makineye göre hafif sapma yapabilir. Değer negatif ama yükselir mi sabredip beklemekten başka çare Yok. Hayırlısı

Sağol canım yani yerleşme kanaması ise çıkmaması normal diyorsun anladığım kadarıyla cevap verdiğim için çok teşekkür ederim canım en son adetim 31 ocak beklenen adet ise 4 mart Can'ım

Sağol canım yani yerleşme kanaması ise çıkmaması normal diyorsun anladığım kadarıyla cevap verdiğim için çok teşekkür ederim canım en son adetim 31 ocak beklenen adet ise 4 mart Can'ım
Şimdi anladım. Aslında benim yerleşme kanaması başladığında pozitifi görmüştüm ama senin için daha çok erken. Ben reglime 4 gün kala öğrendim. Bugün daha tam 3 haftalık bile değil çıkmaması çok normal. İnşallah güzel haberler alırsın.

Şimdi anladım. Aslında benim yerleşme kanaması başladığında pozitifi görmüştüm ama senin için daha çok erken. Ben reglime 4 gün kala öğrendim. Bugün daha tam 3 haftalık bile değil çıkmaması çok normal. İnşallah güzel haberler alırsın.
Amin Can'ım inşallah

31 ocak sat
04 mart bat

Bnm bata 4gun varken dusuk olarak cikmisti. Once idrar da ckti kan verdim onda da cikti. 9gun oncesinde yptgmda cikmamisti

Adet sonrasında bile beta düşük çıkabiliyo beklemek sabırla telaşsız en iyisi canım benim pozitifi öğrendiğimde lekeler yaşamıştım bi kaç gün sonra geçti hayırlısı olsun

Canım benim illa 14. Gün yumurtlayacaksın diye de bişey Yok.. Benim sat 10 ocak ve 15 şubatta beta hcg 6,3 çıktı, kimyasal gebelik dediler.. 16 şubatta 19 , 17 şubatta 31 oldu , 20 şubatta 133 son olarak 22 şubatta 340 gördüm... Meğerse bebecik geç döllenmiş... Sabırlı ol.. Ben bata bir kaç gün kala yumurtlamışım

KIZlar selam bugün grip oldum dr gittim acildeki doktora gebelik şüphem var hocam deyince beta hcg baktı ve ilaç yazmadan gönderdi ağrın olursa parol iç dedi ve beta hcg 0.4 çıkmıştı 23 de bugün bakılan beta hcg 0.3 çıkmış gebelikten söz etmek imkansız dimi arkadaşlar adetim 04 mart napayım bekleyin mi ilaça başlamak için erken mi yükselir mi beta hcg 0.3 düşmüş umudum hiç yok

Benim Dr 5 in altındaki değere gebe demiyor canim. Hakkınizda hayirlisi
Evet canım normalde yok zaten ama hep 0.1 çıkardı o yüzden adet gününü bekleyelim dedi bugün yaptırdığım da 0.3 çıkınca hiç umudum kalmadı yani 0.4 sen 0.3 e düşmüş ikiside sonuçta negatif ama düşmesi hiç umut bırakmadı maalesef :(

Back
X