Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1900 çıkmıştı bende. İki gün sonra gitmiştim doktora. Net görememişti. İki gün sonra tekrar gittiğimde gördü.3500-4000 arasında karından görünür mü sizce
Yani siz 1900 çıktıktan 4 gün sonra mi gittiniz1900 çıkmıştı bende. İki gün sonra gitmiştim doktora. Net görememişti. İki gün sonra tekrar gittiğimde gördü.
Aynen. 4 gün sonra net gördü keseyi. 5+1 kese gördük. 6+1 de hem bebek hem kalp atışı gördük.Yani siz 1900 çıktıktan 4 gün sonra mi gittiniz
Ben yarın itibariyla 5+0'ım. Vajinal ultrason yaptırmayı düşünmüyorum şuan için. Karından baktırdınız di miAynen. 4 gün sonra net gördü keseyi. 5+1 kese gördük. 6+1 de hem bebek hem kalp atışı gördük.
Benimde 5 haftada falan karından görülmemişti ilk haftalarda hep vajinal bakıldı. Karından bakınca gözükmedi ama vajinalda gözüküyorduBen yarın itibariyla 5+0'ım. Vajinal ultrason yaptırmayı düşünmüyorum şuan için. Karından baktırdınız di mi
Karından ilk ne zaman gördünüz pekiBenimde 5 haftada falan karından görülmemişti ilk haftalarda hep vajinal bakıldı. Karından bakınca gözükmedi ama vajinalda gözüküyordu
6+2de karından gördük kalp atışınıda duyduk ozamanKarından ilk ne zaman gördünüz peki
Evet çoğunluk bu haftada görmüş genelde teşekkür ederim cevabınız için6+2de karından gördük kalp atışınıda duyduk ozaman
16+5iz çok şükürEvet çoğunluk bu haftada görmüş genelde teşekkür ederim cevabınız içingüzel geçiyordur umarim hamileliginiz ne kadarlik oldunuz
Doktorum vajinal bakalım demedi hiç. İki gün sonra gel görürüz demişti. Öylede oldu cnm.Ben yarın itibariyla 5+0'ım. Vajinal ultrason yaptırmayı düşünmüyorum şuan için. Karından baktırdınız di mi
Ne güzel teşekkurler cevabınız icinDoktorum vajinal bakalım demedi hiç. İki gün sonra gel görürüz demişti. Öylede oldu cnm.
Inşallah hepimizinki sağlıklı sihhatli kolay bi şekilde gelsin kucaklarımıza16+5iz çok şükürsizinde sağlıkla gelsin bebişiniz
![]()