- 22 Haziran 2021
- 86
- 47
- 3
- 31
- Konu Sahibi DenizDestan
Kızlar adetim 9 gün gecikti bugün test verdim 6253 çıktı? İkiz olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bilemiyorum kiii benim 3 gün geçtiğinde 200 düKızlar adetim 9 gün gecikti bugün test verdim 6253 çıktı? İkiz olabilir mi
Yaaaa ne olur dua edin olsun yaaaaaaAyyy bilemiyorum kiii benim 3 gün geçtiğinde 200 düsanki olabilir
Ayyy umarım oluur cok heyecanlıYaaaa ne olur dua edin olsun yaaaaaa
Hadi ya.. yıkıldım :))deger tek gebelık ıçın ideal ikiz değildir bence ama tabi doktorunuz dogru olanı soyler
Benım 5 gun gecıkme degerim 2500 dü
Ne güzel benim değerim düşük çıkmış o zamandeger tek gebelık ıçın ideal ikiz değildir bence ama tabi doktorunuz dogru olanı soyler
Benım 5 gun gecıkme degerim 2500 dü
Hayır bence duşuk değil degerınız gayet güzel ama ikiz için söyledım ben onuNe güzel benim değerim düşük çıkmış o zaman
Hadi ya.. yıkıldım :))Ne güzel benim değerim düşük çıkmış o zaman
Yok 200 değerim ondanHayır bence duşuk değil degerınız gayet güzel ama ikiz için söyledım ben onu
Klomen ve çatlatma iğnesi yapmistmCanım gözünüz aydın olsun inşallah . Bu değer normal gebelik ile mi oluştu yoksa tüp bebek mi ?
Pardon diğer arkadaşla karıştırdım sizin kaçıncı gun degerınız buYok 200 değerim ondan
Kaç yumurta vardı bunu sormam eğer transfer 2li embriyo ise ikiz ama çatlatma ve klomen ise ve birden fazla yumurta varsa muhtemelen ikizdir ?Klomen ve çatlatma iğnesi yapmistm
3. GünPardon diğer arkadaşla karıştırdım sizin kaçıncı gun degerınız bu
İki tane gelişmişti biri sağ tüpte 19 mm diğeri sol tüpte 18 mmKaç yumurta vardı bunu sormam eğer transfer 2li embriyo ise ikiz ama çatlatma ve klomen ise ve birden fazla yumurta varsa muhtemelen ikizdir ?
Bence geç döllenme olmuş olabilir3. Gün
Artışını takip edin 1000i geçene kadar zaten sonrasında kese gorunurBence geç döllenme olmuş olabilir
Bayramdan sonraya kaldık bizdeArtışını takip edin 1000i geçene kadar zaten sonrasında kese gorunur