Kızlar beta sonucuma Acil bakar mısınız

Allah gönlüne göre versin canım inşallah ikizdir ama ben 10 gün geciktiğimde değerim 7138 çıkmıştı yine de umarım gönlüne göre olur :)

Betaya bakıp belli olmaz ya. Keseyi bekleyin derim. Benim çift transfer sonrası 12. gün 600’e yakındı, doktorum ikiz diyemem demişti. Ultrasonda çift kese gördük 🐣🐣

O dönem çok araştırmıştım çok düşük sonuçla ikiz gören, çok yüksek sonuçla tek gören epey vardı. Hayırlı olsun. :)

Betaya bakıp belli olmaz ya. Keseyi bekleyin derim. Benim çift transfer sonrası 12. gün 600’e yakındı, doktorum ikiz diyemem demişti. Ultrasonda çift kese gördük 🐣🐣

O dönem çok araştırmıştım çok düşük sonuçla ikiz gören, çok yüksek sonuçla tek gören epey vardı. Hayırlı olsun. :)
Merhaba canımm benimde 12.gün değerim 2200 çıktı hemşreler falan hep ikiz dedi ben test günümden üç gün sonra başka bi doktora gitti. Merakımdan tek kese gördü ama daha çok küçük dedi doktorumda cuma çağırıyor asıl doktorum yani test günümden beş gün sonraya denk geliyord ben dün gittim burdaki doktora tek gördü yarında doktorum cagırıyor sence diğeride varsa görünürmü

Kızlar adetim 9 gün gecikti bugün test verdim 6253 çıktı? İkiz olabilir mi
Canım uzun zaman olmuş ama belirtin vs var mıydı benimde iğnenin 10.gunu klomen kullandım iki yumurtam oldu 20mm ve 15 mm hiç belirtim yoktu bugün ara ara yoklayan kasık ağrım var testler iyce siliklesti 14.gün tekrar test yapmayı düşünüyorum belirtileri hatırlıyor musunuz varmiydi sizde

Back
X