- 13 Temmuz 2021
- 150
- 46
- 13
- 29
- Konu Sahibi DenizDestan
Ama Pazartesi sağlık ocakları açık sanırımArtışını takip edin 1000i geçene kadar zaten sonrasında kese gorunur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama Pazartesi sağlık ocakları açık sanırımArtışını takip edin 1000i geçene kadar zaten sonrasında kese gorunur
Anladım hayırlısı olsunBayramdan sonraya kaldık bizde
Evet olabilir değilse bile özelde falan kan verin bence bayram tatılı uzun çünküAma Pazartesi sağlık ocakları açık sanırım
Senin ikiz miAllah gönlüne göre versin canım inşallah ikizdir ama ben 10 gün geciktiğimde değerim 7138 çıkmıştı yine de umarım gönlüne göre olur :)
Yok canım ikiz değil o yüzden Allah gönlüne göre versin dedim umarım ikizdirSenin ikiz mi
5 gün kala 1570 di, 3 gün kala 4000 sonra baktırmadım doktor benimde ikiz olabileceğini söyledi bayramdan sonra belli olcakKimse Yok muu
Bu sizin adetinize kala mi değerleriniz. Benim adetimin üstünden 9 gün geçti. Yani 5+1 haftalik5 gün kala 1570 di, 3 gün kala 4000 sonra baktırmadım doktor benimde ikiz olabileceğini söyledi bayramdan sonra belli olcak![]()
Evet canım 5 kala ve 3 kala olan değerlerimBu sizin adetinize kala mi değerleriniz. Benim adetimin üstünden 9 gün geçti. Yani 5+1 haftalik
Benim kala değil geçe :))Evet canım 5 kala ve 3 kala olan değerlerim![]()
Şuan adetimin 9 günü ve testim 6253 çıktı.Evet canım 5 kala ve 3 kala olan değerlerim![]()
Sağlıkla ilerlesin inşallahŞuan adetimin 9 günü ve testim 6253 çıktı.
Betayla alakası yok onun 9 gün baya geçmiş değeriniz normal yani. Kese görülene kadar bilinmexKızlar adetim 9 gün gecikti bugün test verdim 6253 çıktı? İkiz olabilir mi
Çok teşekkür ederim ki.. en güzeli ile sizin olsun insSağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Merhaba canımm benimde 12.gün değerim 2200 çıktı hemşreler falan hep ikiz dedi ben test günümden üç gün sonra başka bi doktora gitti. Merakımdan tek kese gördü ama daha çok küçük dedi doktorumda cuma çağırıyor asıl doktorum yani test günümden beş gün sonraya denk geliyord ben dün gittim burdaki doktora tek gördü yarında doktorum cagırıyor sence diğeride varsa görünürmüBetaya bakıp belli olmaz ya. Keseyi bekleyin derim. Benim çift transfer sonrası 12. gün 600’e yakındı, doktorum ikiz diyemem demişti. Ultrasonda çift kese gördük
O dönem çok araştırmıştım çok düşük sonuçla ikiz gören, çok yüksek sonuçla tek gören epey vardı. Hayırlı olsun. :)
Canım uzun zaman olmuş ama belirtin vs var mıydı benimde iğnenin 10.gunu klomen kullandım iki yumurtam oldu 20mm ve 15 mm hiç belirtim yoktu bugün ara ara yoklayan kasık ağrım var testler iyce siliklesti 14.gün tekrar test yapmayı düşünüyorum belirtileri hatırlıyor musunuz varmiydi sizdeKızlar adetim 9 gün gecikti bugün test verdim 6253 çıktı? İkiz olabilir mi