- 22 Haziran 2021
- 86
- 47
- 3
- 32
- Konu Sahibi DenizDestan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi misiniz yaaaa.. peki daha 4 gün varken 10 değeri yüksek değil mi.. ikiz olabilir miiiiAa 10 degerde bu kadar sılık mı cıkıyormus:)) degerın pozıtıf. Hamılesın demek. Ama önemlı olan artısların guzel olması. Sonra da kese ve kalp atısıyolun uzun. Hadı hayırlı olsun
![]()
Pozitif kan değeride gebelik testide. 2 günde bir düzenli artış olması lazım. Adetin geçince tekrar kan ver. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.Kızlar adetime 4 gün var. Bugün kan testi yaptım . 10.99 çıktı.
Erken gebelik testi de silik çizgi çıktı. Sizce durum nedir.
Silik olması sabah ilk idrari değildi.. ondan silik olabilirAa 10 degerde bu kadar sılık mı cıkıyormus:)) degerın pozıtıf. Hamılesın demek. Ama önemlı olan artısların guzel olması. Sonra da kese ve kalp atısıyolun uzun. Hadı hayırlı olsun
![]()
Çok teşekkür ederim geçen hafta yaptım 0.788 di. 1 hafta SONRA yani bugün yaptım 10.99 çıktı. İns ikiz yaaaaaa.. Lütfen ikiz olması için dua eder misinizPozitif kan değeride gebelik testide. 2 günde bir düzenli artış olması lazım. Adetin geçince tekrar kan ver. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.
Ahah yok canım. NormalCiddi misiniz yaaaa.. peki daha 4 gün varken 10 değeri yüksek değil mi.. ikiz olabilir miiii
Yanıt için teşekkür ederim.. mevcut değere göre hamileyim değil mi... Hala da inanamıyorum.. ilk deneyimim .. o yüzden şaka gibi geliyorAhah yok canım. Normalıkız ıcın artıs cok yuksek katlarla oluyor genelde o zaman bısey denılebılır o da net olmaz:)
Merhaba benim 5 gun varken 14. 3gun kala 70. 1 gün kala da 228. Iki günde bir kan ver sağlıkla gelsin inşallahKızlar adetime 4 gün var. Bugün kan testi yaptım . 10.99 çıktı.
saglıklı sekılde artsın degerın ınsallah.5 ın ustu pozıtıf demeye yetıyor 10 garantı:) adet gununde bı daha verırsın kan =))Yanıt için teşekkür ederim.. mevcut değere göre hamileyim değil mi... Hala da inanamıyorum.. ilk deneyimim .. o yüzden şaka gibi geliyor![]()
Çok teşekkür ederim ki :) sizinki kaç aylık 4 haftalık msnz suanMerhaba benim 5 gun varken 14. 3gun kala 70. 1 gün kala da 228. Iki günde bir kan ver sağlıkla gelsin inşallah
Evet bugün adet günümdüÇok teşekkür ederim ki :) sizinki kaç aylık 4 haftalık msnz suan
Çok sağolun teşekkür ederim ins siz de sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızsaglıklı sekılde artsın degerın ınsallah.5 ın ustu pozıtıf demeye yetıyor 10 garantı:) adet gununde bı daha verırsın kan =))
Aaa benim de ilk... 1 yıllık evliyim... Haziranda planladık ve ilk tutusda tuttu.. ben hala şok.. çünkü hiç bir şey hissetmiyorum...Evet bugün adet günümdüyarın tekrar kan vericem bnmde ilk gebeliğim çok farklı gerçekten
Bizde hemen hemen bir yıllık evliyiz ama 8 aydır istiyorduk tiroidm yüksek çıktı ilaç kullandım bir ay sonra oldu. Bnmde gerçekten belirtim olmadı çok şaşırdım inanmadmAaa benim de ilk... 1 yıllık evliyim... Haziranda planladık ve ilk tutusda tuttu.. ben hala şok.. çünkü hiç bir şey hissetmiyorum...
Gözün aydın desene birlikte gün sayacagizBizde hemen hemen bir yıllık evliyiz ama 8 aydır istiyorduk tiroidm yüksek çıktı ilaç kullandım bir ay sonra oldu. Bnmde gerçekten belirtim olmadı çok şaşırdım inanmadm
Hamile misin??? Benimde erken gebelik bugun. Oyle cıktı adetime 4 gun varKızlar adetime 4 gün var. Bugün kan testi yaptım . 10.99 çıktı.
Hamile misin peki bugun bende test yaptım aynı cıktı senin sonuc ne?Kızlar adetime 4 gün var. Bugün kan testi yaptım . 10.99 çıktı.