Kizlar betama acil bakar mısınız?

elifcan1570

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
87
30
18
29
Kizlar pazartesi adet gecikmemin 7. Gününde beta 230 çıkmıştı . 2 gün sonra tekrarladım testi yani 9 gün sonra bugün 741 çıktı. Adet gecikmemin 10. Günü bugün. Yarın doktora gidecegim kesenin görünmesi icin. Kese görünür değil mi artisim nasıl sizce ? 10 gün geçmesine rağmen hâlâ değerlerim düşük geliyor bana

Herkeste farkli artis olabiliyor. Önemli olan en az %60 artması

Geç döllenme olmuştur canım. Önemli olan artışın düzenli olması. Düzenli gibi geldi bana. Yarın kese vajinal muayene ile görünür muhtemelen. Pazartesi gidersen karından da görebilirsin

Geç döllenme olmuştur canım. Önemli olan artışın düzenli olması. Düzenli gibi geldi bana. Yarın kese vajinal muayene ile görünür muhtemelen. Pazartesi gidersen karından da görebilirsin
Ay hadi inşallah bende kendimden gec döllenme diye şüpheleniyorum ama adetlerim de hep duzenlidir anlam veremiyorum . Teşekkür ederim

merhaba beta 43 çıktı reglime 3 gün varken bugun baktırdım 111. İyi mi sizce

Bir carsamba sabahı biri de bugün yani cuma sabahı baktırdım bugünde normal şartlarda regli günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…