Kızlar betama bi bakın ben hiçbirşey anlamıyorum artık yoruldum

miyav19

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
142
28
13
25
Kızlar ben hiçbirşey anlamadım ya yoruldum artık

Eklentiler

• D4678FD3-84EF-49B3-B421-6118A6BC37CC.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 75
Belki kimyasal gebelik olabilir kuzum. Bir gebelik varsq dahi sağlıklı olmadığı kesin. 2 günde bir 2 katına çıkması lazım

0.-5 üstü pozitiftir. 5 altı negatif. Sizinki yükselmeye başlamış ya kimyasal yada cok yeni ya adet olup atıcak pıhtıyı yüksek ihtimal bi test daha yapsanız 3 gün sonra belli olur

0.-5 üstü pozitiftir. 5 altı negatif. Sizinki yükselmeye başlamış ya kimyasal yada cok yeni ya adet olup atıcak pıhtıyı yüksek ihtimal bi test daha yapsanız 3 gün sonra belli olur
Doktor da öyle dedi ama yaptırmıycam canım düşüşe geçiyorsa yoktur dediler çevrem

Doktor da öyle dedi ama yaptırmıycam canım düşüşe geçiyorsa yoktur dediler çevrem
Bazen hcg yi yükselten yiyecekler yiyebiliyoruz.ıspanak domates avadkodu fındk ceviz vs. Böylede bir ihtiaml var testten önce atıştırdıysanız.

Bazen hcg yi yükselten yiyecekler yiyebiliyoruz.ıspanak domates avadkodu fındk ceviz vs. Böylede bir ihtiaml var testten önce atıştırdıysanız.
Evet ama ben yemedim bu saydıklarınızı 3 gündür test veriyorum 3 gündür hastayım zaten yemek bile yiyemiyorum onlardan artttıgını düşünmüyorum ama gebelikten arttıgınıda düşünmüyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…