Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 3 gun gecti.Test yaptim silik cikti iki kere kan verdim 8.05 dedi pazartesi tekrar kan vermem gerekiyo dedi doktor son adet tarihime gorede 4+1 gebe olmam gerekiyor kafam cok karisti
Adetim 3 gun gecti.Test yaptim silik cikti iki kere kan verdim 8.05 dedi pazartesi tekrar kan vermem gerekiyo dedi doktor son adet tarihime gorede 4+1 gebe olmam gerekiyor kafam cok karisti
Daha çok yeni geç döllenme olmuş muhtemelen 3 haftalık filan iki günde bir kan verin iki kat artması gerekiyo. 5 ten sonrası gebelik kabul ediliyo hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlanır su durumda asılma ağır kaldırma hareketleri yapmayın oldabildigince sola yatın ilişkide önerilmiyor . Kanama vs olursa direk doktora gidin . Folik asit başlayın o değer iki bin olunca ancak kese görülür şuan sadece düzenli olarak artışına bakılması terek aile hekimine gidebilirsiniz .
bende seninle aynı durumdayım ve endişeliyim benimde 3gün oldu adetim geçeli bufün kan verdim 23.80 çıktı çok düşük geldi banada 2gün sonra tekrarla tahlili dedi doktor ne olacak bilmiyorum 15gündür beynim yandı
bende seninle aynı durumdayım ve endişeliyim benimde 3gün oldu adetim geçeli bufün kan verdim 23.80 çıktı çok düşük geldi banada 2gün sonra tekrarla tahlili dedi doktor ne olacak