kızlar bı akıl verın banaa :)

gozdekosen

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
54
1
6
İstanbul
Selam kızlar . Sekız senelik bir ilişkim var . ama düze4nli olarak devam etmedi ilk dört yılımız henüz ıkımızde kendımızı tam bulamadığımız ıcın kavgalar ayrılıklar seklınde gectı ve çocukluğumuza dayanarak araya başkaları da girdi hayatımıza ama son 4 yıldır sadece ıkımızız. Benim sorunum ılıskımın cok yıpranması. Nisan ayında sozlendık ve sozlumun buyuk bı sorunu var . Erkek arkadaşım !3 yasında annesini kaybetti ve pek de güzel bı gençlık donemı yasayamadı. Kötu arkadaş kotu cevre ve kotu alışkanlıklar edındı. Ben yapı olarak cok anaç ruhluyumm. O da bunun farkında ama artık bana eskısı gıbı degıl Bazen benı begenmedıgını bıle dusnuyorum :/ Istanbulda ıkamet edıyoruz aynı semtte oturuyoruz ve bır hafta sonra kendısı askere gidicek nasıl bır yöntem izlemelıyım.. ınanın kafam cok karışık .. Bırazcık destek olursanız sevınırım ..

erken yaşta başlayan, ve uzun süreli beraberlikteliklerin ortak sorunu alışmak heycanı kaybetmek. Ne kadar aşık olsanız ne kadar sevseniz de araya başkaları girdiği zaman gerçekten ilişki çok yıpranıyor, sana tavsiyem birazcık heyecan katın birbirinizi seviyorsunuz anladığım kadarıyla sevmeyen insan bu kadar sene sabretmez şimdi askerlik erkekler içinde çok farklı bir yer, ilgisiz vurdum duymaz odun olan bir gidiyor, romantik her istediğini yapan nazik kibar bir adam olup geri geliyor. Askerlik erkekleri pişiriyor son halini aldırıyor bence. Askerlikteki ve sonraki haraketlerine tavırlarına bak sağlıklı düşün canım bunun için çok zamanın olacak. :16:

Onu o kotu arkadas ortamndan hemen cekip alamazsn, bunu yavas yavas ve onu skmadan yapman lazm. Smdilik onu bu sorunlara bogma, askere gdyomus. Son gunlrnzi iyi gecrn ve onu guzel bi seklde askere ugurlamaya bak bence.

Selam kızlar . Sekız senelik bir ilişkim var . ama düze4nli olarak devam etmedi ilk dört yılımız henüz ıkımızde kendımızı tam bulamadığımız ıcın kavgalar ayrılıklar seklınde gectı ve çocukluğumuza dayanarak araya başkaları da girdi hayatımıza ama son 4 yıldır sadece ıkımızız. Benim sorunum ılıskımın cok yıpranması. Nisan ayında sozlendık ve sozlumun buyuk bı sorunu var . Erkek arkadaşım !3 yasında annesini kaybetti ve pek de güzel bı gençlık donemı yasayamadı. Kötu arkadaş kotu cevre ve kotu alışkanlıklar edındı. Ben yapı olarak cok anaç ruhluyumm. O da bunun farkında ama artık bana eskısı gıbı degıl Bazen benı begenmedıgını bıle dusnuyorum :/ Istanbulda ıkamet edıyoruz aynı semtte oturuyoruz ve bır hafta sonra kendısı askere gidicek nasıl bır yöntem izlemelıyım.. ınanın kafam cok karışık .. Bırazcık destek olursanız sevınırım ..

güzel süprizler yap askere gitmeden evvel. güzel bir yemek tertiple. güzel bir gece geçirmek için buna özgü kıyafetler giy:) ona deger verdıgını goster. kı bılıyordur o da. ama bu gecelerde ona deger verdşğini, onun onurunu oksayacak sekılde goster bence..

kötü alışkanlıklar derken nasıl.kendine sana ileride ailene zarar vericek şekildeyse ya seni yada alışkanlıklarını bırkasın.
askerlik bir erkeği adam yapar evet! ama bazen nasıl gidiyorsa daha beter de gelebiliyor. ilişkiniz için o da çabalıyorsa sevdiğini bırakma.elinden tut ama sürekli yokuş yapıyorsa yol yakınken dön...aşk tek tarflı yürümez.askerlik süresi cok değişik bi pisikolojisi olucak.ayrlmak varsa aklında gitmeden önce yada askerdeyekn onu,askerden gelince de seni yıpratır.

Kizlarr yorumlariniz icin tesekkurler. Nisanlim suan askerde dort ay gecti ve smdilik hersey yolunda gidiyor... sorunlarimizi astik aramiz cok iyi allaha sukurler olsun . Okuyan herkes masaallah desin daha iyileri sizin olsun. Tekrar cooom tesekkur ederim

Back
X