- 14 Ağustos 2011
- 520
- 16
- 68
Konuma hemen baslayayim kizlar 1.5 senedir evliyiz ikimizde calisiyoruz evlendigimiz zaman maas kartimi esime vermistim borclarimiz vardi ugrasmayayim dedim ama keske vermeseydim..elime gecen uc bes kutusun hesabini yapar ne aldin ne yaptin diye..neyse ben bundan 2 ay kadar once kartimi geri aldim bu arada ev aldik kredi benim maasimdan gidiyor. Kalan paradanda ihtiyacim olanini alip gerisini veriyorum yine borclarimuz oldugu icin.bu ay kendi kartini unutmus is yerinde bende al benimkinden cek dedim lazim oldugu kadar neysd gitmiş butun parayi cekmis bankadan banada cok cuzi bi miktar para verdi.bende hepsini cekmedinmi dedim yok dedi oysaki ben netten baktigimda hepsini cekmisti.bunu soyledim baktim ben diye.. vay ben bu paralari kariyla kizlami yiyorum da bilmem ne paranin hepsini verdi bana senin paranla ilgilenmiyorum dedi. Aciklamayapmama izin vermedi bende peki dedim aldim parayi..simdi surat bes karis bi tripler filan dun oldu olay bu arada..ben simdi ne yapayim nasil davranayim sizce kartimi geri vermek istemiyorum