Kızlar bi akıl verir misiniz lütfen

pinar_2885

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
67
13
88
Kızlar Merhaba. .benim dün adet olmam gerekiyordu bigün gecikince evde idrar testiyle hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım. Ovulasyon çift çizgi gebelik tek..fotoları gibi..bebek icin ugrasiyoruz 1 senedir kimyasaldan baska olmadi.acaba ben bu çift çizgiyi degerlendirsem mi adet gecikince ovulasyon böyle çıkar mı ki..

Ben ovulasyon testinin ikisininde aynı kırmızılıkta olunca yumurtlama olduğunu biliyorum canım yanılmıyorsam

tekrar denesenmi acaba tek çizgi çıkan testi. merak ettim bende inşallah hamilesindir

Canim aynen bende öyle biliyorum da adet tarihi gecikince de çift mi çıkıyo onu bi türlü anlayamadım. .kafam karıştı
Adet gecikince hcg hormonu biraz yüksek oluyormuş o yüzden de yaniltabiliyormus ben o yüzden hic o işlere girmedim direkt olarak yumurta takibi yaptırdım.. bu bozuk bu ne böyle mı olur nasıl bir test düşüncelerini kafamda hiç taşıyacak kdr sabırlı değilim :)

O düşünceler yüzünden hep bi olumsuzluk oluyo zaten bende çok merak diyorum çok da istiyorum bin önce o çift çizgiyi görmek istiyorum ama bende çook sabirsizim

O düşünceler yüzünden hep bi olumsuzluk oluyo zaten bende çok merak diyorum çok da istiyorum bin önce o çift çizgiyi görmek istiyorum ama bende çook sabirsizim
Yumurta takibini doktor kontrolünde yaptırsan daha hızlı sonuç alırsın canım hiç uğraşmazsn bu şekilde ... Çok stres oluyor çünkü insan

Yumurta takibini doktor kontrolünde yaptırsan daha hızlı sonuç alırsın canım hiç uğraşmazsn bu şekilde ... Çok stres oluyor çünkü insan

6 ay deneme dedi doktorumuz ondan sonra rahim filmi falan gereken herseyi yapcaz dedi bende böyle her ay bi umut inşallah hicbiseye gerek kalmadan kendiliğinden oluverir..Allah isteyen herkese nasip etsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…