- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
- Konu Sahibi Mavi070707
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gölge çizgi görüyorum siz görüyor musunuz diyeGebelik gözükmüyor. Neye bakmamızı istemiştiniz?
Negatif görünüyor
Erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Regl yakınsa veya geçtiyse kaset testten daha iyi sonuç alırsınBende test yaptım gölge çizgi görüyorum sanki göz yanılmasımı bilmiyorum yada öyle görmek istediğim için aynı durumdayım bende sizce kızlar yanılma olabilir mi sizde görüyormusunuz
Yumurtlamanın üzerine 10 gün geçti erken daha ama merak ettimBelli belirsiz bir çizgi görüyorum ben canım adetin kaç gün gecikti?
Gölge çizgi var gibi ama bu testlerde yalancı çizgi çok oluyorBende test yaptım gölge çizgi görüyorum sanki göz yanılmasımı bilmiyorum yada öyle görmek istediğim için aynı durumdayım bende sizce kızlar yanılma olabilir mi sizde görüyormusunuz
Renkli olarak atsanız daha iyi anlaşılabilir bana kalırsa ben gölge görüyorum sanki ama yanıltıcıda olabilir
Aynen olabilir hep böyle yalancı çizgiler oluyor yada ben öyle görüyorum sonu hüsran yine regl oluyorum ama belki yanılma olur diye umutlanmıştım yineGölge çizgi var gibi ama bu testlerde yalancı çizgi çok oluyor
Reglime 2 gün varErken gebelik testleri yanıltabiliyor. Regl yakınsa veya geçtiyse kaset testten daha iyi sonuç alırsın
Renkli hali yok maalesefRenkli olarak atsanız daha iyi anlaşılabilir bana kalırsa ben gölge görüyorum sanki ama yanıltıcıda olabilir
Var gibi kan verinÜçüde ayrı ayri testler sizce pozitif mi? Bugun regl olmam lazimdi 1.gunumdu. erken gebelik testindede cizgi var ancak burda netlestiremedim. Kasetlerden yorum yaparsaniz sevinirim.
Negatif bu görüntüler
Tesekkur ederim cevabiniz icinVar gibi kan verin