Doktor birşey olmaz dediyse korkma birşey olmaz canım sen dua et canım kafanı takma öyle şeylerearkdaşlar ben dün doktora gittim 5+2 haftalığım..doktor ultrasonda ortadan baktığında bişey göremedi sonra sola doğru baktığında çok şükür kese ve içinde yolk sac kesesini gördü bebişimi bin şükür...lakin rahmin sola doğru basık dddi bende bi sıkıntı olur mu dedim hayır olmaz dedi...bu konuda bilgisi olan var mı? Bebeğe bişey olmasından korkuyorum doktor bişey olmaz dedi ama çok evhamlı birisiyim
Doktor birşey olmaz dediyse korkma birşey olmaz canım sen dua et canım kafanı takma öyle şeylere
Rahat ol canım birşey olmaz demiş doktor.varsin senin ki de hafif solda olsun amaaaannnn boşverrrarkdaşlar ben dün doktora gittim 5+2 haftalığım..doktor ultrasonda ortadan baktığında bişey göremedi sonra sola doğru baktığında çok şükür kese ve içinde yolk sac kesesini gördü bebişimi bin şükür...lakin rahmin sola doğru basık dddi bende bi sıkıntı olur mu dedim hayır olmaz dedi...bu konuda bilgisi olan var mı? Bebeğe bişey olmasından korkuyorum doktor bişey olmaz dedi ama çok evhamlı birisiyim
Canım biz dr dan iyi bilemeyizki biz olmaz desek neye fayda önemli olan dr un demesi içini ferah tut bisey olmaz inşaAllah evham yapmaarkdaşlar ben dün doktora gittim 5+2 haftalığım..doktor ultrasonda ortadan baktığında bişey göremedi sonra sola doğru baktığında çok şükür kese ve içinde yolk sac kesesini gördü bebişimi bin şükür...lakin rahmin sola doğru basık dddi bende bi sıkıntı olur mu dedim hayır olmaz dedi...bu konuda bilgisi olan var mı? Bebeğe bişey olmasından korkuyorum doktor bişey olmaz dedi ama çok evhamlı birisiyim
rahimin şekliyle alakalı bir durumdur canım. dert edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. sen keyfini çıkar
Canım biz dr dan iyi bilemeyizki biz olmaz desek neye fayda önemli olan dr un demesi içini ferah tut bisey olmaz inşaAllah evham yapma
Canım biz dr dan iyi bilemeyizki biz olmaz desek neye fayda önemli olan dr un demesi içini ferah tut bisey olmaz inşaAllah evham yapma
Duyarsın inşaAllah annesi ♡♡ Allah tamamına erdirsin insaAllahhaklısın canım hep kafamda kurmaktan oluyor bunlar 2 hafta sonra kalp atışını da duyarsam rahatlayacağım inş
Duyarsın inşaAllah annesi ♡♡ Allah tamamına erdirsin insaAllah
16+3 canımamin canım inşallah sen kaç haftalıksın?
16+3 canım
Görürsün inşaAllah canım bende senin gibiyken o günleri gorurmuyum derdim bak o günlerdeym, şimdide hareketlerini hissedermiyim büyürmu vs vsoy maşallah ben de o günleri görürüm inşallah
Görürsün inşaAllah canım bende senin gibiyken o günleri gorurmuyum derdim bak o günlerdeym, şimdide hareketlerini hissedermiyim büyürmu vs vszaman geciyo hızla
Ilk zamanlarda her annede oluyodur bendede vardı kalp atisini duyunca rahatlarsın inşaAllah ♡hp bi endişe var zor bi sürç bi o kadar da tatlı :)
Ilk zamanlarda her annede oluyodur bendede vardı kalp atisini duyunca rahatlarsın inşaAllah ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?