Kızlar Bi Bakar mısınız ACİLLL !

gel bebeqim

Evli Mutlu Hamile <3
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
537
305
18
30
Merhaba kızlar ben 4+6 hamileyim daha önce bebegimin kalbi durdu ve kendiliğinden düşük yaptım bugün doktora gittim kese göründü 10 mm ve kese çok güzel ama riskli bir gebelik dedi ve bana progestan+folic trio verdi ama progestan ağız yoluyla alınan bir ilaç recetede öyle yazıyor fakat doktor bana vajinal yoldan içeri at ağızdan alma dedi bu konu hakkında bilginiz var mı sizce neden öyle dedi ? Birde ben çok zorlandım. Vajinadan içeri nasıl kolay atabişirim lütfen bilgisi olan bayanlar cevap uazsın :( :(

Merhaba kızlar ben 4+6 hamileyim daha önce bebegimin kalbi durdu ve kendiliğinden düşük yaptım bugün doktora gittim kese göründü 10 mm ve kese çok güzel ama riskli bir gebelik dedi ve bana progestan+folic trio verdi ama progestan ağız yoluyla alınan bir ilaç recetede öyle yazıyor fakat doktor bana vajinal yoldan içeri at ağızdan alma dedi bu konu hakkında bilginiz var mı sizce neden öyle dedi ? Birde ben çok zorlandım. Vajinadan içeri nasıl kolay atabişirim lütfen bilgisi olan bayanlar cevap uazsın :KK43: :KK43:

Tebrik ederim.Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
Progestan ağız yoluyla alındığında ciddi yan etkileri oluyor.Fitil olarak kullanmak en konforlusu.
Tek kullanımlık eldivenler satılıyor ameliyat eldiveni diyelim marketlerde var ondan alıp elinize giyin ve fitili bu şekilde koyun daha kolay olacağına eminim.Öyle çoook ileri gitmesi için uğraşmayın parmağınızla itekleyin o görevini görür.Erimeye başlar.Fazlası geri gelebilir bu doğal.

Progestan ağız yoluyla alındığında ciddi yan etkileri oluyor.Fitil olarak kullanmak en konforlusu.
Tek kullanımlık eldivenler satılıyor ameliyat eldiveni diyelim marketlerde var ondan alıp elinize giyin ve fitili bu şekilde koyun daha kolay olacağına eminim.Öyle çoook ileri gitmesi için uğraşmayın parmağınızla itekleyin o görevini görür.Erimeye başlar.Fazlası geri gelebilir bu doğal.

Çok tesekkur ederim ilginiz için :)

Tesekkurler bende ilk defa görünce recetedede ağız yoluyla deyince doktor dalga geçti sandım saolun :KK70:
Fitil olarak kullanıldığında daha etkili oluyor diye öyle öneriyorlar sanırım bende şaşırıp emin olmak için iki kere sormuştum

Fitil olarak kullanıldığında daha etkili oluyor diye öyle öneriyorlar sanırım bende şaşırıp emin olmak için iki kere sormuştum

Valla bende sasrdım ama gönderdim zorla içeri bakalım inşallah işe yarar :D

Ya benim yine bir sorum olucak size :( ben bu progestan ı fitil olarak atıyorum ama krem gibi bembeyaz çamasırımda çıkmış halde buluyorum ayağa da kalkmıyorum. Bi işe yaramadı mı bende ya bebegime bişey olucak diye çok korkuyorum :(

Ya benim yine bir sorum olucak size :KK43: ben bu progestan ı fitil olarak atıyorum ama krem gibi bembeyaz çamasırımda çıkmış halde buluyorum ayağa da kalkmıyorum. Bi işe yaramadı mı bende ya bebegime bişey olucak diye çok korkuyorum :KK43:
hayır işe yarıyor sadece fazlalığı dışarıya çıkıyor bende düşük tehlikesi atlattığımda kullanmıştım çok şükür oğlusum hala benimle

hayır işe yarıyor sadece fazlalığı dışarıya çıkıyor bende düşük tehlikesi atlattığımda kullanmıştım çok şükür oğlusum hala benimle

Peki sizdede baya cıkıyomuydu dışarı bide fazla kullanmak bebeğe zarar verir mi bazen unutunca iki tane atsammı diye düşünüyorum

Merhaba kızlar ben 4+6 hamileyim daha önce bebegimin kalbi durdu ve kendiliğinden düşük yaptım bugün doktora gittim kese göründü 10 mm ve kese çok güzel ama riskli bir gebelik dedi ve bana progestan+folic trio verdi ama progestan ağız yoluyla alınan bir ilaç recetede öyle yazıyor fakat doktor bana vajinal yoldan içeri at ağızdan alma dedi bu konu hakkında bilginiz var mı sizce neden öyle dedi ? Birde ben çok zorlandım. Vajinadan içeri nasıl kolay atabişirim lütfen bilgisi olan bayanlar cevap uazsın :KK43: :KK43:
canım neden riskli gebelik dedi sana doktor bende dün gittim karından keseyi göremedik üzüldüm baya kan tahlili istedi doktor 5300 falan çıkınca vajenden bakalım dedi 8mm lik olmuş kese ama bişey demedi sadece foli asit kullan dedi

Benm daha önce bebegimin kalbi durdu sonradanda düşük olduğu için riskli dedi bu tip durumlarda 2. Gebelikde düşük riski yada bebek helişim bozuklukları olabiliyor muş o yüzden sesi ama karından kese göründü benm kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi folic trio verdi bana bide progestan

Back
X