Kizlar bı bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum?

Cikilop1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
2.262
2.639
83
IMG_20191016_232649.webp
regle iki gün var kizlar az önce yaptım ve 10 dk içinde bu çıktı ben yanlış görmüyorum değil mi ?

Eklentiler

• IMG_20191016_232558.webp
    IMG_20191016_232558.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 53
Canım hamilesin 🥰 çok sevindim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍😍
Ya gerçekten mi 🥰 hiç umudum yoktu ama içimden geldi normalde yapmazdım şeytan dürttü sanki yap diye yaptım koydum kenara 6-7 dk sonra baktım ohaaa diye honkurdum resmen 😂 ama inanamadim

Hayirli olsun canim rabbim sag saglim kucaginada almayi nasip etsin. Ne zaman yumurtlama oldu cnm ?
Hiç takip etmedim canım valla saldım uğraşmadım bata da az önce uygulamadan baktım 2 gün var yazıyordu inşallah dediğiniz gibi hamileyimdir rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 😍

Daha yeni hayirli olsun 😊 kanla teyit edin sağlıkla gelir inşallah

Eğer geçerse günüm yapicam kuzum , ama 1 er hafta arayla bı bebek gördüm rüyamda ilk gördüğümde yatak odamda benim yatağımda kundaga sarılıydi , 4 gün önce gördüğümde de bı başka tanıdığımin kucağında pembe kıyafetleri şapkası vardı üstünde ve yüz olarak aynı bebeğin yüzüydü ya bı 3 gün önce kahverengimsi bı leke gelmişti ağrıyla beraber ama devamı gelmedi

Eğer geçerse günüm yapicam kuzum , ama 1 er hafta arayla bı bebek gördüm rüyamda ilk gördüğümde yatak odamda benim yatağımda kundaga sarılıydi , 4 gün önce gördüğümde de bı başka tanıdığımin kucağında pembe kıyafetleri şapkası vardı üstünde ve yüz olarak aynı bebeğin yüzüydü ya bı 3 gün önce kahverengimsi bı leke gelmişti ağrıyla beraber ama devamı gelmedi
Aynn gunun gecerse öyle yap. Bende cok görürdüm ruyamda bebek annem bilr görmüştü simdi nasip oldu. Inşallah sağlıkla kucağıma da nasip eder rabbim.

Aynn gunun gecerse öyle yap. Bende cok görürdüm ruyamda bebek annem bilr görmüştü simdi nasip oldu. Inşallah sağlıkla kucağıma da nasip eder rabbim.
Amin inşallah canimm Allahım herkese evlatlarını sağlıkla sıhhatle kucaklarina almayı nasip etsin

Back
X