Ya gerçekten mi hiç umudum yoktu ama içimden geldi normalde yapmazdım şeytan dürttü sanki yap diye yaptım koydum kenara 6-7 dk sonra baktım ohaaa diye honkurdum resmen ama inanamadim
Hiç takip etmedim canım valla saldım uğraşmadım bata da az önce uygulamadan baktım 2 gün var yazıyordu inşallah dediğiniz gibi hamileyimdir rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Eğer geçerse günüm yapicam kuzum , ama 1 er hafta arayla bı bebek gördüm rüyamda ilk gördüğümde yatak odamda benim yatağımda kundaga sarılıydi , 4 gün önce gördüğümde de bı başka tanıdığımin kucağında pembe kıyafetleri şapkası vardı üstünde ve yüz olarak aynı bebeğin yüzüydü ya bı 3 gün önce kahverengimsi bı leke gelmişti ağrıyla beraber ama devamı gelmedi
Eğer geçerse günüm yapicam kuzum , ama 1 er hafta arayla bı bebek gördüm rüyamda ilk gördüğümde yatak odamda benim yatağımda kundaga sarılıydi , 4 gün önce gördüğümde de bı başka tanıdığımin kucağında pembe kıyafetleri şapkası vardı üstünde ve yüz olarak aynı bebeğin yüzüydü ya bı 3 gün önce kahverengimsi bı leke gelmişti ağrıyla beraber ama devamı gelmedi