Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim rabbim sag saglim kucaginada almayi nasip etsin. Ne zaman yumurtlama oldu cnm ?
Ya gerçekten miCanım hamilesinçok sevindim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Hiç takip etmedim canım valla saldım uğraşmadım bata da az önce uygulamadan baktım 2 gün var yazıyordu inşallah dediğiniz gibi hamileyimdir rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinHayirli olsun canim rabbim sag saglim kucaginada almayi nasip etsin. Ne zaman yumurtlama oldu cnm ?
İnşallah testin azizligine uğramamışımdirDaha yeni hayirli olsunkanla teyit edin sağlıkla gelir inşallah
Aynn gunun gecerse öyle yap. Bende cok görürdüm ruyamda bebek annem bilr görmüştü simdi nasip oldu. Inşallah sağlıkla kucağıma da nasip eder rabbim.Eğer geçerse günüm yapicam kuzum , ama 1 er hafta arayla bı bebek gördüm rüyamda ilk gördüğümde yatak odamda benim yatağımda kundaga sarılıydi , 4 gün önce gördüğümde de bı başka tanıdığımin kucağında pembe kıyafetleri şapkası vardı üstünde ve yüz olarak aynı bebeğin yüzüydü ya bı 3 gün önce kahverengimsi bı leke gelmişti ağrıyla beraber ama devamı gelmedi
Amin inşallah canimm Allahım herkese evlatlarını sağlıkla sıhhatle kucaklarina almayı nasip etsinAynn gunun gecerse öyle yap. Bende cok görürdüm ruyamda bebek annem bilr görmüştü simdi nasip oldu. Inşallah sağlıkla kucağıma da nasip eder rabbim.