Kızlar bi bakar mısınız lütfen teste

hellobabys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
718
398
33
28
Kızlar ben bugün bi test yaptım ovulasyon tarihimi bilmiyorum ama son adet tarihime göre daha bir hafta var daha sadece akıntım çoktu dedim bi deneyeyim gittim test yaptım böyle aşırı silik gibi geldi yarım saat geçti baktım görseldeki gibi olmuş sonra çıktım başka erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim hangisine inanmalıyım farklı markaydı iki testte

6ADBF92C-E840-49DD-8467-753D6AAD1C80.webp

Testlerde ilk 5 dakikadan sonrasını dikkate almayın bir de bazı testler hatalı olabiliyor. Bunda çizgi baya çıkmış ama adete de daha 1 hafta varmış 3 gün sonra sabahtan tekrar test yap istersen varsa daha net çıkar

Evet haklısınız ama bazen adetim bir hafta erken oluyor ondan yaptım test bi sorayım başına gelen var mı diye

Kızlar ben bugün bi test yaptım ovulasyon tarihimi bilmiyorum ama son adet tarihime göre daha bir hafta var daha sadece akıntım çoktu dedim bi deneyeyim gittim test yaptım böyle aşırı silik gibi geldi yarım saat geçti baktım görseldeki gibi olmuş sonra çıktım başka erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim hangisine inanmalıyım farklı markaydı iki testte
Beş dakikayı geçen testin sonucu doğru çıkmaz.En iyisi bir tane daha alıp bir süre sonra bir daha testi tekrarlamak.

İlk dakikalarda aşırı silik çıktıysa gebe olabilirsiniz kan testinde de çıkar ama bence bekleyin biraz daha sürekli kan vermek zorunda kalmayın sonra

Back
X