Kızlar bi bakar mısınız lütfen

Sakura1533

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
687
730
53
Kızlar merhaba benim yaklaşık 1-1,5 aydır sol tarafım ağrıyor yumurtalıkların olduğu yer bi kere acile bi kere polikliniğe gittim bişey yok diyolar ama ağrıyor yani özellikle yatınca resmen bişey batıyo ne olduğunu bilmiyorum bugün yine avm de kasıldım kaldım yürüyemedim bile bacağıma kadar vurdu ağrısı başına böyle bişey gelen var mı

Kist olabilir mi acaba sadece tahmin🤷‍♀️ Geçmiş olsun kadın doğuma gitmeniz gerek tekrardan

Kızlar merhaba benim yaklaşık 1-1,5 aydır sol tarafım ağrıyor yumurtalıkların olduğu yer bi kere acile bi kere polikliniğe gittim bişey yok diyolar ama ağrıyor yani özellikle yatınca resmen bişey batıyo ne olduğunu bilmiyorum bugün yine avm de kasıldım kaldım yürüyemedim bile bacağıma kadar vurdu ağrısı başına böyle bişey gelen var mı
Üşütmüşte olabilirsin
Belkide kisttir başka doktora görün tekrar

Kist felan olabilir mi? Acilde pek anlamazlar ultrasonla detaylı baktırın.

3 farklı doktora göründüm bir şey yok diyolar 😔
Bu havada da üşüttüysem vay halime 😂❣️
Ozaman yok birşey sen sikıntı yaratıyorsun bence
Belki yumurtalıkların olgunlaşmıştır
Bendede ister istemez bianda vuruyor sonra geçiyor mevsimselde olabilir 😊

Back
X