kizlar bi bakar misiniz tedirgin oluyorum!

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Ben 10 haftalik hamileyim. Gecen haftalarda bide bugun kahverengi yapisik yani sümük gibi akintim oldu cok fazla degil ama peceteye silince 2 3 defa gordum yani. Benim gibi kahverengi akintisi olup sonra kontrole gittiginde bebegi saglikli olan var mi? 2 gun sonra kontrolum var korkuyorum ben

Bende 8+3 hamileyim 2 gun once kanamam oldu. Acil gittim bebegin kalp atışı vardı allaha şükür. Bugunde doktoruma gittim. Akintim az az kahverengi sekilde devam ediyor. Progestan verdi sabah akşam kulla iyorum düşük tehlikesi için. Bence doktoruna danış biran önce. Allaha şükür akinti var ama bebekte problem yok dedi doktorum. Sende biran önce danış doktoruna. Birde yat sürekli iş felan yapma. Bol su iç.

Su hic icmiyorum ilac disinda. Belim agriyo aksamlarida cok geziyorum sanirim. 2 gun snra kontrolum var suan akinti gecti yine insallah bidaha boyle korkmayz dicem ama bazilarida eski kanlar gidiyo diyo bebek yer aciyo fln diyo. Hayirlisi artik bende gorsem bebegimi rhatlicam gercekten. Cnsiyete 1 2 haftam kaldi cok stresliym bu yzden

Kulaktan dolma bilgiler pek ic rahatlatmiyor. Birde herkesin ki bir degil canım. Allah korusun sen dikkat et . Su ic bol bol zorla kendini. Rabbim sag saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hadi bakalım az kalmış senin benim daha 1 ay var ) cinsiyet için.

Cok zormus hamilelik... zorlugu da bu tedirginlikler sadece. Keske suan kucagimizda olsa bebeklerimiz. Allah insallah yuzunu gormemizi nasip etsin.

Canım korkma her leke kötü bşy demek değil,helede lekeyle birlikte ağrı falan yoksa kendini strese sokma.Perşembe günü benimde azcık kahverengi lekelenmem olmuştu ama aynı zamanda da hafif bel ağrım vardı,sonradan akıntım ve ağrılarım arttı kanama şeklinde devam etti,cumartesi acilde serum iğne falan yaptılar,progesteron verdi doktorum ama maalesef kanamam durmadı,6 haftalıkken kalp atışlarını duymuştum bebeğimin doktor düşük riskide yok çok sağlıklı demişti ama kanama durmayınca dün tekrar doktora gittim ,kalp atışını daha önce duymuştuk kötü bşy yoktur diyerek beni ultrasyona aldı ama maalesef kalbi durmuş bebeğimin

Kiyamam kuzum yaaa cok uzuldum korkuyorum iste bende bu yuzden... insallah tekrar hamile kalirsin. Insallah saglikla bebeklerimize kavusuruz... gecmis olsun canim

Kiyamam kuzum yaaa cok uzuldum korkuyorum iste bende bu yuzden... insallah tekrar hamile kalirsin. Insallah saglikla bebeklerimize kavusuruz... gecmis olsun canim
Teşekkür ederim canım demekki hayırlısı buymuş diyorum kendi kendime.Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını verir inş.Sende kendini strese sokma gerçekten bu dönemde stresin çok zararı oluyo hem sana hem bebeğine,ben burda hep kötü konuları açıp okuyup kendimi okadar strese soktumki sonuda kötü bitti zaten,oyüzden sen hep iyiyi düşün iyi gelsin dewamıda,inş sağlıcakla kuzunu kucağna alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…