- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Evet mesela benAllah evlatlarınızı bağışlasın. Evine yürüş bandı alınca yürüyeni ben daha görmedim. :)
Evet mesela bencanım malesef arkadaşında dediği gibi oluyor ben hamileydim eşim aldığında hatta bende al al yarın birgün bende yürürüm demiştim daha geçen dün eşim annesine söylüyodu eve koşu bandı aldım daha bi kere çıkıp yürümüş değil diye  valla ben çocuktan fırsat bulup oturursam kar sayıyorum çünkü çok yoruluyorum hiç kalkıp yürüyecek halim kalmıyor yürüsem terleyecem duş almam gerekecek e çocuk nolcak o kadar uzun süre uyumaz ama eşin evdeyken çocuklarla o ilgilenir sen yürüyüş yapar duşumu rahatça alırım dersen o başka benim kocanın işleri yoğun eve gelirse ben ona şükrediyorum :)
Hepinize merhaba oncelikle... arkadaslar 2 bucuk yasinda ve 5 aylik iki tane kizim var ve daha cok kucuk olduklari icin yuruyuse falan cikamiyorum ve 2. Hamileligimdende kalan kilolarim var bunun icin eve kosu bandi almaya karar verdim sizden ricam evinde kullanan varmi veya onereceginiz bi marka varmi aslinda 2. El almak istiyorum ama iyi arastirma yapmam lazim sizlerin onerilerinizi bekliyorum
Sorun cikarcak komsum yok alttakiler calisiyolar zaten sabah 7 de gidip aksam 6 da geliyolarbızım evde de elıptık bısıkket var bınen yok, ayrıca kosu bandı cok ses yapar sorun cıkaracak komsun varsa hıc alma. elıpık bısıklette ses cıkmıyor ama ne bıleyım kullanılmıyr bu tur seyler
Ama kis geliyo kucuk bebegimle her zaman cikamam.. evet okula gitmiyola henuzEvinde koşu bandı olanlar var tanıdıklarımdan ama onlarda hiç kullanmıyorlar elektrik faturası çok geliyor galiba.
Küçük bebeği arabaya koysanız diğer çocuğunuz ile beraber çıkabilirsiniz aslında,eşiniz 9.30 da gidiyormuş o siz erken kalkıp gidebilirsiniz yine küçük çocuğunuzu alıp diğerine eşiniz baksın eğer ikisini götüremem diyorsanız 1 saat sanırım okula gitmiyor
Tesekkur ederim.. umarim ulasirim istedigim kiloya su an rejimdeyim zaten ama spor yapmadan olmuyo en azindan yuruyus yapmam lazim troid hormonlarim yavas calisiyo zaten bunun icin daha zor kilo veriyorumkoşu bandında midesi bulanan bir benmiyim
arabada gidiyorum hissi veriyor.
evde genelde dekor olarak kullanılıyor.yada konulacak yer yok diye sıkıntı yapılıyor kaldırılıyor bir süre sonra.
yada elden çıkarılmaya çalışıyor.aldığının yarı fiyatına
hevesinizi kirmak istemem.
kilo verme hevesiyle ve gayretiyle düzenli kullanırsanız faydasi olur elbet.belki burdan daha çok etkilenir daha çok zaman gecirirsiniz koşu bandında.
umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
sağlıkla büyütün kizlarinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?