• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bi bakar misiniz ?

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
33
Hepinize merhaba oncelikle... arkadaslar 2 bucuk yasinda ve 5 aylik iki tane kizim var ve daha cok kucuk olduklari icin yuruyuse falan cikamiyorum ve 2. Hamileligimdende kalan kilolarim var bunun icin eve kosu bandi almaya karar verdim sizden ricam evinde kullanan varmi veya onereceginiz bi marka varmi aslinda 2. El almak istiyorum ama iyi arastirma yapmam lazim sizlerin onerilerinizi bekliyorum

Allah evlatlarınızı bağışlasın. Evine yürüş bandı alınca yürüyeni ben daha görmedim. :)
Evet mesela ben :-) canım malesef arkadaşında dediği gibi oluyor ben hamileydim eşim aldığında hatta bende al al yarın birgün bende yürürüm demiştim daha geçen dün eşim annesine söylüyodu eve koşu bandı aldım daha bi kere çıkıp yürümüş değil diye :KK70: valla ben çocuktan fırsat bulup oturursam kar sayıyorum çünkü çok yoruluyorum hiç kalkıp yürüyecek halim kalmıyor yürüsem terleyecem duş almam gerekecek e çocuk nolcak o kadar uzun süre uyumaz ama eşin evdeyken çocuklarla o ilgilenir sen yürüyüş yapar duşumu rahatça alırım dersen o başka benim kocanın işleri yoğun eve gelirse ben ona şükrediyorum :)

Evet mesela ben :-) canım malesef arkadaşında dediği gibi oluyor ben hamileydim eşim aldığında hatta bende al al yarın birgün bende yürürüm demiştim daha geçen dün eşim annesine söylüyodu eve koşu bandı aldım daha bi kere çıkıp yürümüş değil diye :KK70: valla ben çocuktan fırsat bulup oturursam kar sayıyorum çünkü çok yoruluyorum hiç kalkıp yürüyecek halim kalmıyor yürüsem terleyecem duş almam gerekecek e çocuk nolcak o kadar uzun süre uyumaz ama eşin evdeyken çocuklarla o ilgilenir sen yürüyüş yapar duşumu rahatça alırım dersen o başka benim kocanın işleri yoğun eve gelirse ben ona şükrediyorum :)

:KK48::KK48:
Aynen canım. Çocuğu olan çocuğundan zaman bulamıyor, olmayan da hazır çocuk yok deyip başka şeylere dalıyor, adamlar desen yorgun geliyor. Hiç binilmiyor o alete.:p:p

Hepinize merhaba oncelikle... arkadaslar 2 bucuk yasinda ve 5 aylik iki tane kizim var ve daha cok kucuk olduklari icin yuruyuse falan cikamiyorum ve 2. Hamileligimdende kalan kilolarim var bunun icin eve kosu bandi almaya karar verdim sizden ricam evinde kullanan varmi veya onereceginiz bi marka varmi aslinda 2. El almak istiyorum ama iyi arastirma yapmam lazim sizlerin onerilerinizi bekliyorum

aynen ben de o koşu bandına bineni hiç görmedim
ben de aldım, bir süre zar zor denedim, sonra çamaşırlık olarak kullandım
:KK70:

heee pardon, bi tanıdık var evde koşu bandını layığıyla kullanan
villasının alt katında, kocaman tv'nin karşısında koşu bandı, bisiklet vb aletleri olan bi arkadaşım var
2 de kadın çalışıyor evde
dilediği zaman bir film açıp yürüyor :halay:

Yaa ama butun hevesim kirildi ben binerim diye tahmin ediyorum cunku hic yuruyus yapamiyorum esim ise saat 9 bucukta falan gidiyo o gtmeden ben 45 dakika biner 15 dakikadada dusumu alirim diye dusunuyorm

bızım evde de elıptık bısıkket var bınen yok, ayrıca kosu bandı cok ses yapar sorun cıkaracak komsun varsa hıc alma. elıpık bısıklette ses cıkmıyor ama ne bıleyım kullanılmıyr bu tur seyler

Kosu bandi yerine eliptik alin daha kisa surede daha cok yag yaktirir. Ses yapmamasi cok onemli, voit fiyat performas açısından iyi.

Evinde koşu bandı olanlar var tanıdıklarımdan ama onlarda hiç kullanmıyorlar elektrik faturası çok geliyor galiba.

Küçük bebeği arabaya koysanız diğer çocuğunuz ile beraber çıkabilirsiniz aslında,eşiniz 9.30 da gidiyormuş o siz erken kalkıp gidebilirsiniz yine küçük çocuğunuzu alıp diğerine eşiniz baksın eğer ikisini götüremem diyorsanız 1 saat sanırım okula gitmiyor

bızım evde de elıptık bısıkket var bınen yok, ayrıca kosu bandı cok ses yapar sorun cıkaracak komsun varsa hıc alma. elıpık bısıklette ses cıkmıyor ama ne bıleyım kullanılmıyr bu tur seyler
Sorun cikarcak komsum yok alttakiler calisiyolar zaten sabah 7 de gidip aksam 6 da geliyolar

Evinde koşu bandı olanlar var tanıdıklarımdan ama onlarda hiç kullanmıyorlar elektrik faturası çok geliyor galiba.

Küçük bebeği arabaya koysanız diğer çocuğunuz ile beraber çıkabilirsiniz aslında,eşiniz 9.30 da gidiyormuş o siz erken kalkıp gidebilirsiniz yine küçük çocuğunuzu alıp diğerine eşiniz baksın eğer ikisini götüremem diyorsanız 1 saat sanırım okula gitmiyor
Ama kis geliyo kucuk bebegimle her zaman cikamam.. evet okula gitmiyola henuz

koşu bandında midesi bulanan bir benmiyim:110:
arabada gidiyorum hissi veriyor.
:olamaz:
evde genelde dekor olarak kullanılıyor.yada konulacak yer yok diye sıkıntı yapılıyor kaldırılıyor bir süre sonra.
yada elden çıkarılmaya çalışıyor.aldığının yarı fiyatına
hevesinizi kirmak istemem.
kilo verme hevesiyle ve gayretiyle düzenli kullanırsanız faydasi olur elbet.belki burdan daha çok etkilenir daha çok zaman gecirirsiniz koşu bandında.
umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
sağlıkla büyütün kizlarinizi:anne:

koşu bandında midesi bulanan bir benmiyim:110:
arabada gidiyorum hissi veriyor.
:olamaz:
evde genelde dekor olarak kullanılıyor.yada konulacak yer yok diye sıkıntı yapılıyor kaldırılıyor bir süre sonra.
yada elden çıkarılmaya çalışıyor.aldığının yarı fiyatına
hevesinizi kirmak istemem.
kilo verme hevesiyle ve gayretiyle düzenli kullanırsanız faydasi olur elbet.belki burdan daha çok etkilenir daha çok zaman gecirirsiniz koşu bandında.
umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
sağlıkla büyütün kizlarinizi:anne:
Tesekkur ederim.. umarim ulasirim istedigim kiloya su an rejimdeyim zaten ama spor yapmadan olmuyo en azindan yuruyus yapmam lazim troid hormonlarim yavas calisiyo zaten bunun icin daha zor kilo veriyorum

Back
X