Kizlar bi bakar misiniz

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba hanimlar

Yeri burasi degil belki ama yardimci olursaniz sevinirim.

Adet gunume daha bir hafta kadar gun var ama benim bir haftadir sanki hamile gibi bulantilarim halsizligim vs vs durumlarim var.

Diger iki hamileligimde bulantilarim ikinci aydan sonra basladi. Simdi gunum bile gelmemisken bu neyin nesi :110:

Test alsam cikmaz bile bu durum psikolojik midir acaba cunku suphelenmeme sebep seyler oldu anlayin iste:oops:

Dr a gitsem gunum gelmemisken kandan belli olur mu?

Var mi bukadar erken belirtiler yasayip hamile oldugunu ogrenen?

Simdiden tesekkurler

Sevgilerr:KK68:

Ben istemediğim zaman yaşamıştım. Bu belirtileri çünkü her ay hamile olma korkusuyla artık eşim alıştı. Ama şimdi derseniz yine istemiyorum ama esim istediği icin korunmuyoruz 2. 5 aydır.daha belirtiler oluyor ama alıştığım icin takmiyor um.

Ben istemediğim zaman yaşamıştım. Bu belirtileri çünkü her ay hamile olma korkusuyla artık eşim alıştı. Ama şimdi derseniz yine istemiyorum ama esim istediği icin korunmuyoruz 2. 5 aydır.daha belirtiler oluyor ama alıştığım icin takmiyor um.

Hakkinizda hayirlisi olsun..

Buralarda da kimsecikler yok:KK48:

Merhaba hanimlar

Yeri burasi degil belki ama yardimci olursaniz sevinirim.

Adet gunume daha bir hafta kadar gun var ama benim bir haftadir sanki hamile gibi bulantilarim halsizligim vs vs durumlarim var.

Diger iki hamileligimde bulantilarim ikinci aydan sonra basladi. Simdi gunum bile gelmemisken bu neyin nesi :110:

Test alsam cikmaz bile bu durum psikolojik midir acaba cunku suphelenmeme sebep seyler oldu anlayin iste:oops:

Dr a gitsem gunum gelmemisken kandan belli olur mu?

Var mi bukadar erken belirtiler yasayip hamile oldugunu ogrenen?

Simdiden tesekkurler

Sevgilerr:KK68:
Merhaba canım bende reglime 10 gün varken öğrendim cıkıyor yani kanda

Merhaba canım bende reglime 10 gün varken öğrendim cıkıyor yani kanda

Iste aradigim cevap:KK19:

Dr a gitmek gerekiyor demek ki

Cok tesekkur ederim aydinlattiniz. Siz de hayirlisi ile alin kucaginiza bebeginizi insallah. Cekşemmi diyo cok tatli:KK48:

Back
X