Kızlar bi bakar mısınız

Cansu1414

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
539
192
53
30
Kızlar dün kaset test aldım yaptım ilk yapınca hayali çizgi gördüm direk 10 dk sonra bu sekilde cikti.sonra peşine tekrardan yaptım oda ayni sekilde çıktı.kuruma çizgisi mi varmi anlamadım
IMG_20221102_120048.webp

Bilmiyorum 5 gün kala öğrendim ben bariz belliydi
Bilmiyorum benimde kafam karıştı.temmuzda hamile olduğumu da da böyleydi adete iki gün kala koyulaşma olmuştu erken gebelik ti onlar.kalbi durdu eylulde kürtaj oldum.simdi kaset test vardi yine yaptım yine hayalî çizgi çıktı en iyisi adet gününe beklemek galiba

Kızlar dün kaset test aldım yaptım ilk yapınca hayali çizgi gördüm direk 10 dk sonra bu sekilde cikti.sonra peşine tekrardan yaptım oda ayni sekilde çıktı.kuruma çizgisi mi varmi anlamadım Eki Görüntüle 3154990
Ben çizgi gördüm ya 🤭 kan verin bence adete 7 gün kala benim erken gebelik testinde bile bu şekilde çıkmıştı çizgi ben gördüm hayırlısı olsun 🥰

Bilmiyorum benimde kafam karıştı.temmuzda hamile olduğumu da da böyleydi adete iki gün kala koyulaşma olmuştu erken gebelik ti onlar.kalbi durdu eylulde kürtaj oldum.simdi kaset test vardi yine yaptım yine hayalî çizgi çıktı en iyisi adet gününe beklemek galiba
Aynen ya da kan testi yaptırın

Çok silik çizgi var ama bu kuruma çizgisi benim de silin çıkmıştı ama adet oldum gebelik yoktu.. akışa bırakın henüz zaten 6 gün varmış adete daha erken test icin insallah olur 🙏🏻

Back
X