Kızlar bi bakar mısınız

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
31
Kızlar merhaba geçen hafta bir hafta yurtdışındaydım. Malum tuvalet hijenleri bizim gibi olmuyor oralarda. Pazartesi döndüm ve pazardan beri çok afedersiniz ishalim. Oradayken de dışkım yapış yapış cıvıktı. Çok karın ağrısı çekiyorum ve çok tuvalete çıkıyorum. Mikrop kapmış olabilir miyim? Bebeğime zararı dokunur mu?

Yurtdışında dışarda yemek yedin mi??veya cesmesinden su ictin mi??ewet oralarda hijyene daha.cok dikkat etmen gerekiyor.suları bile zehirliyor muş. Muhtemelen bi.zehirlenme olmuş olabilir.ishal yoluyla atiyorsun

Yurtdışında dışarda yemek yedin mi??veya cesmesinden su ictin mi??ewet oralarda hijyene daha.cok dikkat etmen gerekiyor.suları bile zehirliyor muş. Muhtemelen bi.zehirlenme olmuş olabilir.ishal yoluyla atiyorsun
Hayatım mecbur yemek yedim. Çeşmeden içmedim ama çay vs şeyler içtim otelde. Doktora gitmem gerekli midir sence?

Hayatım mecbur yemek yedim. Çeşmeden içmedim ama çay vs şeyler içtim otelde. Doktora gitmem gerekli midir sence?
Ewet bi doktora gozukmelisin.çünkü 1 haftadır ishalin devam ediyor anladığım kadarıyla. Bağırsakların enfeksiyon da kapmış olabilir

Muhtemelen sudan etkilendiniz.
2 günü geçen ishal durumunda doktora baçvurmak gerekir, ihmal etmeyin.
Canım naptn gittin mi doktora gida zehirlenmesi mi???aynisi banada oldu kız.gece deli gibi bi bulantiyla uyandım. Kac kere istifra ettim.ishal olmuşum cok kötü hemde.balık yemistim.bayat.mıydı acaba.ardindan süt icmistim

Kızlar merhaba geçen hafta bir hafta yurtdışındaydım. Malum tuvalet hijenleri bizim gibi olmuyor oralarda. Pazartesi döndüm ve pazardan beri çok afedersiniz ishalim. Oradayken de dışkım yapış yapış cıvıktı. Çok karın ağrısı çekiyorum ve çok tuvalete çıkıyorum. Mikrop kapmış olabilir miyim? Bebeğime zararı dokunur mu?

Canım risk alma hemen dr. git. hemen bir test yaparlar için rahatlar . birşey varsada ilaç milaç birşey veririler..

Back
X