kızlar bi bakar msnz

Nurgns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
35
8
1
28
selamlar kızlar daha önce de yazmıstım bu ay belirtlerim var diye iki günüm gecti fakat sunu sormak istiyorum 7 kasımda kanda 1.20 cıkmıstı ayın 13 nde olmam lazmdı kanda düsük çıkması normal mi tekrar kan mı vermem gerekiyor yada biraz daha bekleyim mi çok kararsızım ama sabırsızımda test yapıp negatif sonuc çıksın istemiyorum napcamı bilemedim 😞

selamlar kızlar daha önce de yazmıstım bu ay belirtlerim var diye iki günüm gecti fakat sunu sormak istiyorum 7 kasımda kanda 1.20 cıkmıstı ayın 13 nde olmam lazmdı kanda düsük çıkması normal mi tekrar kan mı vermem gerekiyor yada biraz daha bekleyim mi çok kararsızım ama sabırsızımda test yapıp negatif sonuc çıksın istemiyorum napcamı bilemedim 😞
Kanda negatif cikmis aslinda ama emin olmak istiyosaniz bi kan daha verebilirsiniz

arada 6 gün gecti ya yükselme ihtimali var mıdır diye düsündüm
Erken yapmissiniz insaAllah yukselmistir aslinda erken gebelik alsanizda cikabilir ama en garantisi kan vermek

5in altındaki değerler negatif kabul ediliyor. 1 kusur cikmasina aldanip o değerden yükselme beklemeyin. Gecikmeniz olduğu için su an hamilelik varsa kanda çıkar artık. Evde yapılan testlerde su an sonuç verebilir ama en garantisi kan vermek. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ah Rabbim insaAllah nasip etsin bu bekleyisi cok iyi bilirim
aminn tsk ederim ilk cocugum 3 sene sonra oldu sekiz yıldır ikinci çocuğu istiyorum bi engelimiz yok yumurtalıklar cok iyi çalısıyor esimde de sorun yok ama rabbimin verme zamanı var demekki 🙏

Merhaba canım.Bazen gec dollenme olabılıyor o yuzden belkı kanda cıkamamıstır.2 gun gecıkmen varmış sen en ıyısı evde kaset test yap aşırı sılıkde cıkarsa gıt kan ver.Eger hıcbır sey cıkmazsada bırkac gün bekle ınsallah hamılesındır ve adet olmazsın.ben de bır gun adet gecıkmesıyle aşırı sılık cızgıyle ogrenmıstım gıdıp kan verdıgımde 16 cıkmıstı.5 uzerı gebelık oluyor zaten.benmde umudum yoktu cok sasırmıstım cunku sureklı test yapıyordum.o yuzden stres olma kaset test dene

aminn tsk ederim ilk cocugum 3 sene sonra oldu sekiz yıldır ikinci çocuğu istiyorum bi engelimiz yok yumurtalıklar cok iyi çalısıyor esimde de sorun yok ama rabbimin verme zamanı var demekki 🙏
Bir evladiniz varmis ne guzel bu kadar stres yapmayin kendinize. Ben 14 senedir ugrasiyorum bir evladim olsun diye uzuntunuzu gorunce olmuyor sandim Rabbim evladiniza saglik versin.

Merhaba canım.Bazen gec dollenme olabılıyor o yuzden belkı kanda cıkamamıstır.2 gun gecıkmen varmış sen en ıyısı evde kaset test yap aşırı sılıkde cıkarsa gıt kan ver.Eger hıcbır sey cıkmazsada bırkac gün bekle ınsallah hamılesındır ve adet olmazsın.ben de bır gun adet gecıkmesıyle aşırı sılık cızgıyle ogrenmıstım gıdıp kan verdıgımde 16 cıkmıstı.5 uzerı gebelık oluyor zaten.benmde umudum yoktu cok sasırmıstım cunku sureklı test yapıyordum.o yuzden stres olma kaset test dene
bugun yapcam esim alıp gelcek umarım vardır 🙏

a

minnn rabbim size de en kısa zamanda nasp etsin insallah 🙏
Saolun ben hamileyim tup bebekle insaAllah sizinde gonlunuze gore versin Rabbim ama psikolojinizi bole etkilemeyin kendinizi uzmeyin inanin biz kadinlarin yumurtalari ve hormonlari psikolojimizden cok etkileniyo... bir evladiniz varmis yine olur insaAllah neden olmasin boyle dusunun guzel dusunun guzel olsun kendinizi uzmeyin.. taktir Rabbimin biz elimizden geleni yapiyoruz ...

Hadı hayırlısı ınsallah hamılesındır valla bende burda cok meraktayım😍
gerçekten kafayı sıyırcam erken gebelik testinde yok cıkıp bunda nasıl var çıkıyor anlamıyorum ben 😞 dogru olan ne

Eklentiler

• IMG_5050.webp
    IMG_5050.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 46
gerçekten kafayı sıyırcam erken gebelik testinde yok cıkıp bunda nasıl var çıkıyor anlamıyorum ben 😞 dogru olan ne
Canım bu kacıncı dk da boyle cıktı burda var gorunuyor cunku,bugun ıkı farklı markanın testını al yap ıkısıde boyle cıkarsa erken gebelık yanlıstır.eger bı testı sen 1,2 saat bekletıp bu cızgıyı gorduysende bu kuruma cızgısı olur.

Canım bu kacıncı dk da boyle cıktı burda var gorunuyor cunku,bugun ıkı farklı markanın testını al yap ıkısıde boyle cıkarsa erken gebelık yanlıstır.eger bı testı sen 1,2 saat bekletıp bu cızgıyı gorduysende bu kuruma cızgısı olur.
ilk çıktıgında hafif gözüküyordu kuruyunca net gözüktü 🫣

Back
X