kızlar bi bakarmısınız acil

unhappy5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2018
100
52
48
kızlar bundan bi kac ay önce kayınvalidemin dogumgunuydu ve 3 sokak ilerimde oturuyo bic istemeyerek esi esimin ısrarı ile gittik ve dogumgununu kutladık ben erkenden gidip ikramları falan hazırladım tabi esimde pasta aldı herneyse sorun şu ki bu ayın sonunda da annemin dogum gunu var ve ailem le aynı sehirde yasamıyoruz 1 saatlik yol mesafesi var bende ona dedimki coktandır gitmedin sende gidelim kutlayalım normalde dogumgunu kutlamayız hic sırf o kendi annesininkini zorla kutladıgı icin benim anneminkinide kutlıcak herneyse esimde olmaz gidemem dedi bende küçük bi hediye alalım yollayalım dedim olmaz ben anama hediye almadım ayrımcılık olur e ozaman senin anneninkini niye kutlayalım bıktım artık bide ben kayınvalidemden nefret ediyorum

E biraz önce aynı konuyu açmışsınız zaten.

Siz de bundan sonra onun annesinin doğum gününü kutlamayın. Kendi anneminkini kutlayamıyoruz ayrımcılık oluyor deyin.

iste bu beni cok üzüyo normalde sorun etmem ama kendi ailesini üstün tutmasından bıktım
siz de kendi ailenizi üstün tutun. kayınvalidenizin doğum gününe gidin tabii ama ikramlık filan hazırlamakla uğraşmayın. ayrıca annenize alacağınız küçük bir hediyeyi niye eşinize soruyorsunuz ki alın götürün mis gibi kutlayın eşiniz de evde kös kös otursun.

Herkes kendi ailesini ustun tutar dili heryere donuyorsa bidakine sizde gitmeyin sen benim anneme gelmedin deyin
Annenizede siz gidin kutlayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…