iste bu beni cok üzüyo normalde sorun etmem ama kendi ailesini üstün tutmasından bıktımEşiniz gelmesin siz gidin o halde. Bir saat mesafe mi, aynı şehirdeki okuluma daha uzun yol gidiyorum her gün.
E biraz önce aynı konuyu açmışsınız zaten.kızlar bundan bi kac ay önce kayınvalidemin dogumgunuydu ve 3 sokak ilerimde oturuyo bic istemeyerek esi esimin ısrarı ile gittik ve dogumgununu kutladık ben erkenden gidip ikramları falan hazırladım tabi esimde pasta aldı herneyse sorun şu ki bu ayın sonunda da annemin dogum gunu var ve ailem le aynı sehirde yasamıyoruz 1 saatlik yol mesafesi var bende ona dedimki coktandır gitmedin sende gidelim kutlayalım normalde dogumgunu kutlamayız hic sırf o kendi annesininkini zorla kutladıgı icin benim anneminkinide kutlıcak herneyse esimde olmaz gidemem dedi bende küçük bi hediye alalım yollayalım dedim olmaz ben anama hediye almadım ayrımcılık olur e ozaman senin anneninkini niye kutlayalım bıktım artık bide ben kayınvalidemden nefret ediyorum
yanlıslıkla actım üst üste basınca olduE biraz önce aynı konuyu açmışsınız zaten.
Kapattırabilirsiniz.yanlıslıkla actım üst üste basınca oldu
nasıl kapattırıcamkiKapattırabilirsiniz.
siz de kendi ailenizi üstün tutun. kayınvalidenizin doğum gününe gidin tabii ama ikramlık filan hazırlamakla uğraşmayın. ayrıca annenize alacağınız küçük bir hediyeyi niye eşinize soruyorsunuz ki alın götürün mis gibi kutlayın eşiniz de evde kös kös otursun.iste bu beni cok üzüyo normalde sorun etmem ama kendi ailesini üstün tutmasından bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?