Ay insallah ya Allah sesini duysunValla benim de 1 gün kala böyle çıkmıştı hamileydim
Peki belirtin varmıydı ??Valla benim de 1 gün kala böyle çıkmıştı hamileydim
Benim de bir kaç gün öncesi böyleydi. Çatlatma iğnesi yaptırdığım için bekliyordum zaten ve gebelik testi yaptığımda pozitif çıktı. İnşallah sizin de gönlünüze göre olueYa BAT 2 gün var ama ovulasyon testim bu şekil dün den beri
Sağol canım benim Allah razı olsun Allah sesini duysunBenim de bir kaç gün öncesi böyleydi. Çatlatma iğnesi yaptırdığım için bekliyordum zaten ve gebelik testi yaptığımda pozitif çıktı. İnşallah sizin de gönlünüze göre olue
Göğüs hassasiyeti birde burnum tıkanmıştıPeki belirtin varmıydı ??
Adetim düzenli insallah ya Allah sesini duysunAdetin hep düzenli midir? Geç yumurtlama değilse hamile olabilirsin. Benim de ovulasyon koyu çıkmıştı hatta daha da koyuydu. Senin hafif koyulaşmış. Kan ver istersen.
Benimde göğsüm hassasiyetli suan ama aşırı degil batma hissi varGöğüs hassasiyeti birde burnum tıkanmıştı
Bende de öyle çok aman aman bi hassasiyet değildi ama anlamıştımBenimde göğsüm hassasiyetli suan ama aşırı degil batma hissi var
Çok pardon canım bat 1 gün geçmişti bendeAy insallah ya Allah sesini duysunaminnnn
Bekleyelim bakalım yorumlarınız için teşekkür ederimÇok pardon canım bat 1 gün geçmişti bende
Rica ederim ne demekBekleyelim bakalım yorumlarınız için teşekkür ederim
Erken Gebelik testi yapsanız çıkar, benim daha koyuydu bat geçmeden ovulasyonda baktığımda. Ama erken gebelik testi ile çıkmıştıYa BAT 2 gün var ama ovulasyon testim bu şekil dün den beri
İnşallah cnm dediğin gibi olur çıkarErken Gebelik testi yapsanız çıkar, benim daha koyuydu bat geçmeden ovulasyonda baktığımda. Ama erken gebelik testi ile çıkmıştı
Valla benim 1 gün kala t biraz daha koyuydu hamileydim. Bu durumda 2 seçenek var zaten nadir de olsa aynı ay 2. Yumurtlama veya hamilelik. Ama zaten geç döllenme sanırım t çok baskın değil. 2 gün ara ile 2 kan testi ver benceYa BAT 2 gün var ama ovulasyon testim bu şekil dün den beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?